Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poznáme výhercov súťaže o Zelené smoothie a mixér

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: PR)

O účinkoch zeleného smoothie dnes už nikto nepochybuje – zelené nápoje majú množstvo pozitívnych účinkov na naše zdravie a imunitu. Pomáhajú nám schudnúť a pozitívne ovplyvňujú aj našu psychiku. A pritom stačí tak málo! Zeleninu, ovocie a dobrý mixér. HRAJTE o skvelý smoothie maker Concept a k tomu 3x novinku Zelené smoothie – zdravie z mixéra. Iba na Topky.sk!

Zelené smoothie si môžete mixovať klasickým alebo ponorným mixérom, no ak ho chcete piť často, tieto prístroje nie sú príliš vhodné. Rozdrobia totiž ovocie a zelené listy rastlín nedostatočne, a preto sa cenné obsahové látky nerozptýlia optimálne a smoothie vaše trávenie viac zaťaží.
Okrem toho, málo výkonné prístroje pravidelnú prípravu smoothie dlho nevydržia. Zaobstarajte si kvalitný stolný mixér, najlepšie vysokoobrátkový, ako je napríklad smoothie maker Concept SM-3350, alias „shake and go“, ktorý môžete teraz vyhrať.
Je vhodný práve v dnešnej uponáhľanej dobe, jednoducho namixujete, nádobku odnímete a môžete vyraziť!

TIPY ako si vybrať správny smoothie mixér

Mixér je rozhodujúcim pracovným nástrojom na rozbitie celulózových stien rastlinných buniek, píše sa v knihe Zelené smoothie – zdravie z mixéra. Preto platí, čím výkonnejší, tým lepší, aby dokázal rozomlieť stopky, hlúby, šupky a jadrá, dokonca aj kôstky avokáda.
Mixér Concept je vhodný aj na drvenie ľadu, čo oceníte počas horúcich letných dní, kedy si  môžete pripraviť osviežujúcu ľadovú triešť alebo ľadovú kávu.

Dôležitý je dobre priliehajúci piest. Čím menej vody pri recepte použijete, a o čo neposlušnejšie sa obsah mixéra správa, o to viac budete potrebovať piest, ktorý obsah nádoby zatlačí dole k nožom.

Presvedčte sa, či má mixér integrovanú poistku a protišmykové nožičky.

Vhodné je, aby sa mixovacia nádoba a všetky nadstavce dali umývať aj v umývačke riadu. Myslite aj na jednoduchú údržbu a čistenie. Ak pribalí výrobca mixovaciu nádobu navyše, je to len plus.

Vysokovýkonné mixéry majú z bezpečnostných dôvodov mixovaciu nádobu z tvrdého plastu a nie zo skla. Z času na čas sa môže stať, že v nádobe prehliadnete napríklad kovovú lyžicu a prístroj zapnete. Rozbité úlomky skla by mohli spôsobiť úraz. Navyše veľká sklená nádoba by po naplnení bola veľmi ťažká.

Všímajte si aj to, či je nádoba označená symbolom BPA-free (neobsahuje bisfenol A), čo medzičasom platí pre takmer všetky modely mixérov, dodávajú autori knihy Zelené smoothie – zdravie z mixéra.

 

RECEPT pre vás – Hviezda juhu
Možno viete, že so zeleným smoothie je jednoduché redukovať hmotnosť. V knihe Zelené smoothie – zdravie z mixéra nájdete veľa chutných a zdravých receptov. Vybrali sme pre vás Hviezdu juhu:

Vložte do mixéra jednu malú papáju (so šupou a jadierkami), k tomu 4 figy, polovicu medového melónu (so zrniečkami a bez kôry), šťavu z polovice limetky, 4 kelové listy a pol litra vody. Rozmixujte, vznikne vám 1,5 litra skvelého nápoja, s ktorým bude chudnutie bez jojo efektu hračkou J.

Veľa zelene = veľa zdravia. Platí to odjakživa a so zeleným smoothie máte zdravie na dosah. Stačí otvoriť knihu plnú receptov, rozmixovať suroviny v správnom mixéri a naliať si do pohára zdravie.

Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a traja z vás môžu získať jednu z troch skvelých cien:

1. smoothie maker Concept SM-3350 + kniha Zelené smoothie – zdravie z mixéra

2. kniha Zelené smoothie – zdravie z mixéra

3. kniha Zelené smoothie – zdravie z mixéra

 

Je možné spomínaným mixérom smoothie maker Concept SM-3350 rozmixovať aj ľad?

1.) iba do 100 g ľadu
2.) samozrejme, je to možné
3.) v žiadnom prípade

Výhercovia

Oľga Čuchorová, Tvrdošín

Iveta Biedkova, Šindliar

Zuzana Lorencova, Gbely

Blahoželáme!

- reklamná správa -

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu