Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Poznáme výhercov súťaže o dračie ceny!

Zobraziť galériu (15)

Topky.sk a Barracuda Movie pre Vás pripravili súťaž s animákom Ako si vycvičiť 2, ktorý môžete vidieť v kinách od 19. júna so slovenským dabingom aj v 3D.

Film Ako si vycvičiť draka sa stal jedným z najlepších a najúspešnejších počinov štúdia DreamWorks Animation, ktoré sa preto rozhodlo, že nie len Shrek, Kung Fu Panda či Madagascar si zaslúžia pokračovanie a natočilo „dračiu“ dvojku.

Príbeh poskočil o päť rokov dopredu a z Blpu sa medzitým stal dračí raj, kde sa ľudia a draci navzájom rešpektujú a majú sa radi. Štikútova najlepšia kamarátka Astrid je hviezdou obľúbených dračích závodov, v ktorých hravo poráža ostatných vikingských teenagerov, zatiaľ  čo Štikút dáva prednosť osamelým letom s Bezzubým, behom ktorých mapujú neznáme územia a objavujú nové svety a nových drakov.Jedno z ich dobrodružstiev ich zavedie do ťažko prístupnej ľadovej jaskyne, ktorá je domovom stovky neznámych divokých drakov.  

Viac o dobrodružstvách Štikúta a Bezzubého sa dozviete v kinách už od 19. júna.

 

Zapojte sa do súťaže a máte možnosť vyhrať balíček filmových cien, ktorý obsahuje dračí zápisník, školské potreby, násadky na ceruzky a magnetické puzzle.

Stačí, ak správne zodpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku.

Ako sa volá Štikútova najlepšia kamarátka?

1 Vreska

2 Astrid

3 Valka

Výhercovia:

Martina Lichá, Banská Bystrica

Juraj Matejčuk, Nové Zámky

Zuzana Oravcová, Žilina

Výhercom blahoželáme!

 

 

 

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu