Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Získajte Vianočné darčeky v hodnote 4000€ za jeden klik!

Získajte Vianočné darčeky v hodnote 4000€ za jeden klik! Zobraziť galériu (5)
Získajte Vianočné darčeky v hodnote 4000€ za jeden klik! (Zdroj: Boomer.sk)

Počas dnešných dní prebieha skutočná naháňačka po obchodoch za Vianočnými darčekmi. Čo tak sa na chvíľu zastaviť a získať perfektný darček pre seba alebo svoju rodinu len vďaka jednému kliku?

Od 02.12.2013 do 24.12.2013 prebieha na stránkach www.boomer.sk  BOOMBASTICKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v celkovej hodnote viac ako 4000 €! Súťaž je úplne jednoduchá – stačí zadať svoju mailovú adresu a potom si vybrať jedného zo snehuliačikov, ktorý je Vám sympatický a či ste vyhrali alebo nie sa dozviete okamžite.  Súťažiť môžete  každý deň a vyhrať môžete aj viac cien. V hre je 12 exkluzívnych cien a 160 kreditov na nákup.

Získajte Vianočné darčeky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Boomer.sk)

V prvom týždni hráte napríklad o jazdu na Porsche 911 GT3 S2 alebo BMW E36 od spoločnosti Racingcars s.r.o.. Jazdí sa najlepší 4. variant okruhu Slovakia Ring a zaujímavosťou je, že porsche bolo na zákazku postavené ako okruhový špeciál v roku 2013 tímom špecialistov v Rakúsku pre kategóriu do 3500 ccm a dosahuje rýchlosť až 289 km/hod.

Získajte Vianočné darčeky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Boomer.sk)

Ďalšou cenou je wellness pobyt v Penzióne Tematín*** v Piešťanoch s plnou penziou, horúcim domácim punčom s tradičným koláčikom, voľným vstupom do wellness, uvoľňujúcim senným bio zábalom a kyslíkovou terapiou, komornou rodinnou atmosférou a tradičnou domácou kuchyňou využívajúcou lokálne zdroje.

Získajte Vianočné darčeky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Boomer.sk)

Počas tohto týždňa tiež súťažíte aj o pobyt pre dve osoby v obľúbenom v  Hoteli Hviezda*** v Dudinciach polpenziou, masážou, vírivkou a veľa ďalšieho.

Získajte Vianočné darčeky v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Boomer.sk)

To, že luxusné ubytovacie zariadenia nájdete všade po Slovensku,  dokazuje nový wellness Hotel Ali baba*** v Humennom. Vstúpte do príjemného a útulného wellness centra, doprajte si relax po turistike alebo len tak po úplne bežnom dni! Máte chuť na aktívny relax? Vo fitness centre nájdete aeróbne a posilňovacie prístroje a k dispozícií sú pre Vás aj 2 squashové kurty a vonkajšie nekryté tenisové ihrisko.

Toto je len zlomok z fantastických cien. Nie je na čo čakať, tak hor sa nájsť si svojho snehuliaka, ktorý Vám môže priniesť skvelú cenu. Súťažiť môžete tu.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu