Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Poznáme výhercu luxusného pobytu s filmom Hra na hrane!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Barracuda movie)

Topky.sk a distribučná spoločnosť Barracuda Movie pre vás pripravili súťaž o pobyt pre 2 osoby na 2 noci v hoteli Dubná Skala ****. Užite si luxus, relax a zážitkovú gastronómiu s filmom HRA NA HRANE.

Zatiaľ čo v preslávených kasínach Las Vegas sa ročne otočí 6 miliárd dolárov, v on-line hazarde až 35 miliárd. Práve sem sa presúva záujem nielen najväčších hráčov, ale aj tých najtvrdších podvodníkov. Sídla prevádzkovateľov sú na tých najexotickejších miestach a ich obchodné praktiky v najlepšom prípade tajné. V tých horších nezákonné a tvrdo za hranou.

Absolvent Univerzity v Princetone Richie (Justin Timberlake) zistí, že ho v on-line hre podviedli a okradli. Preto odcestuje do Kostariky, kde sídli Ivan Block (Ben Affleck), ktorý má tieto hry pod kontrolou. Block odradí Richieho od pomsty a získa ho na svoju stranu prísľubom nesmierneho bohatstva.  Tiež ho zoznámi so svoju atraktívnou partnerkou (Gemma Arterton). Kostarika mu ponúkne všetko – rýchle peniaze, pompézne kasína a večierky, vzrušenie a naplnenie túžob. Ale aj lacné nevestince, úradníkov žuvajúcich hrubé cigary a džungľu plnú krokodílov.

V hazarde však žiadne spojenectvá netrvajú dlho. Potom ako sa Richie dozvie pravdu o svojom dobrodincovi a snahe agentov FBI donútiť ho, aby Blocka udal a dostal ho tak za mreže Richie rozohrá najväčšiu hazardnú hru svojho života. Musí obohrať dvoch protihráčov naraz. Dokáže z toho vyjsť so zdravou kožou? A za akú cenu?

Thriller Hra na hrane s hviezdnym obsadením Justin Timberlake, Gemma Arterton a Ben Affleck prichádza do slovenských kín už 26.septembra.

Zapojte sa do súťaže a máte možnosť vyhrať:  1x pobyt pre 2 osoby na 2 noci v hoteli Dubná Skala **** v historickom centre Žiliny.

Stačí, ak správne zodpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku:

Ako sa volá krásna partnerka Ivana Blocka, ktorú si zahrala Gemma Arterton?

1 Rebecca

2 Mia

3 Rachel

Výherkyňa:

Petra Kubánková, Sereď

Blahoželáme! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu