Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prepadli a porezali taxikára, skončili vo väzbe

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/DOLNÝ KUBÍN - Prepadli a nožom porezali taxikára, na súd budú čakať vo vyšetrovacej väzbe! Podarenú trojicu sa podarilo chytiť už niekoľko hodín po čine.

Dvaja mladíci (16) a (17) nasadli v piatok večer spolu s jedným, ešte mladším chlapcom (13) do taxíka a vodičovi povedali cieľ cesty. V Beňovej Lehote priložil jeden z nich taxikárovi na krk nôž, rozkázal mu, nech zastaví a vystúpi z auta.

Najstarší z chlapcov vystúpil, prešiel na stranu vodiča, otvoril dvere a spolu s ostatnými prikazoval taxikárovi (40), aby vystúpil. Ten nereagoval, na čo ho 16-ročný chlapcec porezal na krku.

Všetci hneď na to ušli, ale zo slobody sa dlho netešili. Dvoch starších mladíkov policajti zadržali do dvoch hodín na konci obce Veličná. Najmladšieho z nich našli o niekoľko hodín neskôr doma.

Zraneného muža zachránil rýchly lekársky zákrok, bude sa z neho liečiť viac ako 42 dní. Tínedžerov budú vyšetrovať vo väzbe, za obzvlášť závažný zločin lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva im hrozí trest 10 až 15 rokov. Informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu