Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dušan Cinkota pohorel v priamom prenose

Dušan Cinkota v priamom prenose pôsobil rozpačito. Zobraziť galériu (9)
Dušan Cinkota v priamom prenose pôsobil rozpačito.

BRATISLAVA - Moderátor Dušna Cinkota má od pondelka v Jojke nahnuté. Pohorel hneď v prvom živom vysielaní VyVolených 2! Vystúpenie skúseného herca bolo utrpením nielen pre divákov, ale i preňho samotného. Cinkota bol nervózny, koktal, vypadával mu text a priamy prenos zo štúdia niekoľkokrát prerušilo trápne ticho. Po moderátorovom fiasku sa mal aj režisér úspešnej reality show Tomáš Eibner vyhrážať Jojke slovami: „Buď pôjde on, alebo ja!“

I keď pre Cinkotu nie sú kamera a svetlá reflektorov ničím novým, pravdou je, že pondelkový debut v živom vysielaní VyVolených si určite predstavoval inak. Počas moderovania mu vypadával text a často si musel vypomáhať pripravenými pomocnými kartičkami. Neraz ani len netušil, do ktorej kamery má rozprávať a vrcholom všetkého bolo, keď si výsledok esemeskového hlasovania na veľkej obrazovke všimol až po niekoľkých sekundách. „Dušanova zdanlivá nervozita bola zapríčinená výpadkami online komunikácie s réžiou. Navyše, išlo o jeho prvý živý prenos,“ ospravedlňoval Cinkotove lapsusy hovorca televízie Ľudovít Tóth.

„Musí si zvyknúť,“ doplnil jeho slová režisér VyVolených Tomáš Eibner, napriek tomu, že medzi ním a moderátorom vraj panuje viac než napätá atmosféra. „Vyhrážal sa, že ak nevyhodia Cinkotu, odíde on,“ prezradil zdroj blízky produkcii VyVolených. Eibner však zrejme z lojálnosti voči televízii tieto tvrdenia spochybnil. „Medzi mnou a pánom Cinkotom je všetko v poriadku,“ rozpačito poprel informáciu o tichej vojne a podobne sa vyjadril aj sám Cinkota. „Jediné nedorozumenia boli technického rázu,“ zatĺkal možný spor medzi režisérom a moderátorom šéfdramaturg VyVolených Marek Orel.

Pravdou však zostáva, že Eibnera hnevali už Cinkotove „výstupy“ pred spustením druhej série Vyvolených. Vtedy herec uprednostňoval divadelné predstavenie pred prácou na príprave televíznej šou, ignoroval stretnutia s novinármi a okrem náročnej moderátorskej práce chcel podpísať zmluvu aj na účinkovanie v americkom filme.

Jednou z príčin, prečo teraz tvorcovia populárnej reality show zatĺkajú nedorozumenia v zákulisí a nespokojnosť s novým moderátorom, môže byť skutočnosť, že sa obávajú Cinkotových reakcií. Sú presvedčení, že nástupca Michala Hudáka sa čoskoro zbaví trémy pred kamerou a svojho predchodcu zatieni. Dáme sa prekvapiť...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu