Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Opitú Paris Hilton pred pádom nezachránil ani bodyguard

Alkoholom potúženej Paris pri ,,výrobe“ škandálu pomohol aj bodyguard, ktorý ju nechtiac chytil za prsia. Zobraziť galériu (12)
Alkoholom potúženej Paris pri ,,výrobe“ škandálu pomohol aj bodyguard, ktorý ju nechtiac chytil za prsia.

LOS ANGELES - „Neboj sa, držím ťa,“ upokojuje americkú miliardárku Paris Hilton (24) jej telesný strážca. „Veď hej, ale za čo?“ smiala sa opitá Paris po náročnom žúre v jednom z losangeleských nočných klubov.

Amatérskej pornoherečke a celebrite bez umeleckého nadania nemožno uprieť, že vždy dokáže „vyrobiť“ menší či väčší škandál. No a alkohol, ktorému v poslednom období Paris holduje čoraz častejšie, jej v tom výdatne pomáha. Naposledy sa jej podarilo pristáť na chodníku pred klubom v kalifornskom Los Angeles. A keďže ju neúnavní paparazzovia sledujú na každom kroku, už na druhý deň sa fotografie opitej Paris objavili v médiách.

Bohatej dedičke nepomohla ani pomoc pozorného telesného strážcu, ktorého ruka nemotorne skĺzla na jej prsia. Či chcel jej bodyguard využiť príležitosť a vlastnoručne vyskúšať vnady opitej Paris, alebo sa naopak snažil duchaprítomne zabrániť, aby jej prsia (opäť raz) vykukli spod jej šatočiek, to sa už asi nikdy nedozvieme.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu