Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Maroš Kramár: V Inkognite končím!

„Mrzí ma, že z tohto programu odídem, mal som ho veľmi rád,“ priznal Kramár. Zobraziť galériu (8)
„Mrzí ma, že z tohto programu odídem, mal som ho veľmi rád,“ priznal Kramár.

BRATISLAVA - Maroš Kramár (46) po dvoch rokoch plných zábavy definitívne opúšťa populárnu reláciu TV JOJ Inkognito. Známy herec nepopiera, že za jeho odchodom do markizáckeho Bonzáčika, ktorého bude moderovať od nového roka, stoja aj peniaze a požiadavky Markízy.

Kým jej vedenie si už mädlí ruky, riaditeľ Jojky Milan Kňažko zúri: „Skutočná herecká hviezda by s takýmito metódami nikdy nesúhlasila!“ Maroš Kramár nepatrí k osobnostiam, ktoré sa jednoznačne prezentujú ako tváre niektorej zo slovenských televízií. Zahral si hlavnú postavu v markizáckom seriáli Medzi nami a súčasne účinkoval aj v relácii Slovenskej televízie Activity show. Najväčší úspech však nepochybne zožal ako vtipkár hádajúci nezvyčajné povolania v jojkárskej šou Inkognito. Napriek tomu z neho odchádza a svoje umenie bude od nového roka predvádzať na konkurenčnej Markíze. „Je to tak, idem robiť Bonzáčika,“ potvrdil Kramár. Pri otázke, či sú za jeho rozhodnutím financie, bol už o niečo zdržanlivejší. „To je jedno s druhým,“ vykrútil sa z priamej odpovede. Podľa našich informácií sa mu začal máliť 60-tisícový honorár, ktorý vraj dostával za jednu reláciu.

Na svoj nový džob sa už plavovlasý otec dvoch detí teší. A spolu s ním aj TV Markíza. „Sme veľmi radi, že túto ponuku akceptoval a vážime si to,“ povedala jej hovorkyňa Ivana Semjanová. Horšie je na tom riaditeľ Jojky Milan Kňažko, ktorý týmto prišiel o jedného z „ťažných koňov“ obľúbeného programu. „Ťažko sa mi verí tomu, že vynikajúcich a populárnych hercov by ktorákoľvek zo slovenských televízií dokázala považovať za svoj majetok. Neverím, že by sa naši konkurenti znížili k takému provinčnému správaniu a snažili sa privlastňovať si ich,“ zaútočil tvrdo na adresu Markízy a neobišiel ani samotného Kramára: „Skutočná herecká hviezda by s takýmito metódami nikdy nesúhlasila.“ Kramár sa k tejto téme vyjadrovať nechcel, no podotkol, že by bol ako herec rád slobodnejší. „Je dobrý pocit, ak človeku ponúknu niečo nové a sú ochotní splniť jeho podmienky. Určite však nechcem byť nikam zaškatuľkovaný,“ dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu