Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Striptíz na Domaši vyšiel Miklu na 30-tisíc Sk

Robo Mikla Zobraziť galériu (5)
Robo Mikla

BRATISLAVA - Do basy nepôjde! Kontroverzný spevák, moderátor a najdivokejší finalista SuperStar Robo Mikla (23) má skutočne šťastie. Namiesto dvoch rokov väzenia, ktoré mu hrozili za predvádzanie svojich mužských „proporcií“ na letnom festivale Orange Summer Domaša 2005, dostal „len“ 30-tisícovú pokutu.

Robo mal v tú noc poriadne divokú náladu. Počas svojho vystúpenia sa tak odviazal, že si stiahol nohavice a stovky fanúšikov „pozdravil“ svojím obnaženým zadkom. A akoby toho nebolo dosť, vzápätí sa otočil a popýšil sa aj obnaženým prirodzením. Ľudia sa v tú noc Miklovej horúcej šou nestačili čudovať.

Nezostalo to však bez následkov a Robov šialený výstrelok mal neskoršiu dohru na polícii. Bol obvinený z výtržníctva a hrozilo mu, že si odsedí dva roky v base. Tvrdý trest ho minul a rebelant Mikla za svoju nahotu dostal iba peňažnú pokutu. No aj nad ňou ohŕňa nos! „Nečakal som, že to bude až taká suma, bol to teda drahý striptíz,“ priznal s úsmevom. Zároveň dúfa, že bude môcť pokutu zaplatiť po častiach - doteraz totiž ešte spláca 40-tisícový dlh za telefón, ktorý mu počas súťaže Slovensko hľadá SuperStar ukradli. „Za Domašu sa mám možnosť odvolať, ale neurobím to. Stálo by ma to viac ako teraz,“ dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu