Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rozboril s frajerkou u gynekológa!

Vilo Rozboril sa o svoju priateľku Petru skutočne stará.
Vilo Rozboril sa o svoju priateľku Petru skutočne stará.

BRATISLAVA - Až k ženskému lekárovi odprevadil včera moderátor reality show TV Markíza Big Brother-Súboj Vilo Rozboril (38) svoju o 15 rokov mladšiu milenku Petru Kelbelovú. Že by dvojica tajila radostnú novinu?

„Áno, bol som s Petrou u ženského lekára, ale išlo o štandardnú lekársku prehliadku. Nič viac za tým nie je,“ vysvetlil moderátor ich stredajšiu spoločnú návštevu ordinácie známeho gynekológa na bratislavských Kramároch. Skutočnosť, že muž absolvuje takúto prehliadku spolu so ženou bez toho, že by išlo o niečo dôležité, je však veľmi čudná. Tento zaľúbený párik je, zrejme, výnimkou.

Napriek tomu, že Vilo a 23-ročná Petra sú spolu necelý rok, chodia spolu takmer všade. Kučeravá Košičanka sedí v hľadisku, kým jej partner moderuje svoje relácie a moderátor trpezlivo čaká na priateľku v čakárni, kým ju vyšetruje gynekológ. A ako sám povedal, čas využil na konzumáciu 20 dekagramov vlašského šalátu. Rozboril trávi so svojou mladou milenkou naozaj všetok voľný čas a nerobí mu to žiadny problém. Práve naopak. „Je to úplne normálna vec,“ dodal. Vyzerá to tak, že z populárneho moderátora dvojnásobný otec nebude a môže sa pokojne venovať svojej práci. Zatiaľ.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu