Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Veľký brat dostal na držku!

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Vilo Rozboril opäť schytal zaucho! Tvár 38-ročného moderátora pripravovanej markizáckej reality show Big Brother-Súboj "zdobí" veľký červenofialový monokel a oko podliate krvou!

Len pred tromi mesiacmi ho v jednom košickom nákupnom centre napadol rozzúrený divák nespokojný so zdieraním ľudí volajúcich do relácie Mojsejovci. Rozboril sa teraz znova stal obeťou násilníka! Kto a prečo naňho zaútočil?

"Vracal som sa v noci z jednej akcie a prichytil som zlodeja, ktorý sa mi chcel vlámať do auta," objasňuje moderátor dramatické okolnosti nedávneho incidentu. Podľa Vilových slov to bol asi 17-ročný mladík, ktorý mal chuť na drahé značkové oblečenie v jeho vozidle. Nečakaný príchod známeho zabávača páchateľa poriadne vydesil a Rozboril schytal päsťou do oka! Šokovaný a ohromený z útoku zostal aj sám moderátor: "Kým som sa stihol spamätať, chlapík bol už preč," priznáva Vilo.

Spomienkou na tento nepríjemný nočný zážitok spred niekoľkých dní je krvavé oko a monokel hrajúci všetkými farbami. Okrem bolesti, ktorá ho ešte chvíľu potrápi, mu však pribudla ďalšia starosť. Oprava zámkov na aute. "Ten zlodej mi pokazil všetky zámky! Teraz musím chodiť do auta cez kufor," zamračil sa moderátor.

Pre Rozborila nebol tento fyzický útok prvý v tomto roku. Len pred tromi mesiacmi mal podobnú skúsenosť, keď naňho v košickom nákupnom centre zaútočil rozvášnený divák. Nepáčilo sa mu, že v reality show Mojsejovci Hot line a Qiuz show, ktorú v tom čase uvádzal, zdierajú volajúcich divákov. Vtedy Vilo nielenže "zinkasoval" poriadne zaucho, ale do incidentu zasahovala aj ochranka. Tá zúrivého košického "fanúšika" a jeho kumpánov musela od moderátora doslova odtrhnúť. Tohtotýždňový útok na Rozborila si vyžiadal len lekárske ošetrenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu