Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Karel Gott predal vilu za 15 miliónov

Karel Gott Zobraziť galériu (2)
Karel Gott

PRAHA - Karlovi Gottovi (66) sa po dlhých ťahaniciach konečne podarilo predať luxusnú rezidenciu v Jevanoch! Pôvodnú cenu 19 miliónov českých korún síce musel znížiť na 15, ale po troch rokoch márnej snahy nájsť kupca mu už zrejme stačila aj táto "sumička". Novým majiteľom spevákovej luxusnej vily sa stal bohatý podnikateľ z Čiech.

"Áno, je to pravda. Vilu v Jevanoch som predal. A viac sa o tom nechcem baviť," potvrdil správu samotný Karel Gott. Za honosné sídlo v prvorepublikovom štýle z roku 1929, ktoré kúpil v 80. rokoch a v roku 1998 kompletne zrekonštruoval, zinkasoval 15 miliónov korún.

Spevák nechal svojich 8+1 vybaviť skutočne nadštandardne - nechýba tu päť toaliet, štyri kúpeľne, dva kozuby, vnútorný vyhrievaný bazén, vírivka, sauna a dokonca ani vínna pivnica. Na záhrade s rozlohou takmer tritisíc štvorcových metrov sa nachádza záhradný kozub, okolo ktorého sa bez problémov zmestí až 50 ľudí.

Mnohí sa asi čudujú, prečo sa Karel zriekol svojej luxusne vybavenej rezidencie. "Mám dom v Prahe a na Jevany nemám čas," vysvetľuje český Slávik, ktorý v Prahe býva v architektonickom skvoste na preslávenej Bertramke. Od chvíle, čo sa spevák rozhodol vily zbaviť, prejavili o túto nehnuteľnosť záujem mnohé známe tváre - medzi inými hviezda formuly 1 David Coulthard, futbalista Tomáš Rosický či modelka Andrea Verešová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu