Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Barkolová ukázala stehná, misska Senášiová rovno nohavičky!

Erika Barkolová a Lucia Senášiová. Zobraziť galériu (17)
Erika Barkolová a Lucia Senášiová.

BRATISLAVA – Roztočili to! Na štvrtkovej párty s názvom World by Women to v bratislavskom Kartell klube poriadne vrelo. Postarali sa o to moderátorka Erika Barkolová (33) a misska Lucia Senášiová (27). Blondínka v odvážnych šatách odhalila svoje stehná, tmavovláska spodnú bielizeň.

Miss Universe 2007 Lucia Senášiová sa najnovšie venuje fotografovaniu. Jej nový kalendár, ktorý vznikol v spolupráci s niektorými plejmejtkami, pokrstila spoločne s dievčatami z pánskych magazínov práve vo štvrtok večer v spomínanom klube. Po skončení slávnostného aktu nasledovala párty, počas ktorej sa slečny na parkete poriadne odviazali. 

Luciu dokonca natoľko pohltili hudobné rytmy, že sa rozhodla predviesť kreácie priamo na vyvýšenom pódiu určenom pre go-go tanečnice. Zrejme si však neuvedomila krátkosť svojej sukne. "Vďaka" nej totiž neukázala iba štíhle nohy, ale nechtiac  aj časť spodnej bielizne.

Okrem tmavovlasej krásky dráždila pohľady prítomných pánov aj moderátorka večera Erika Barkolová. Tá pútala pozornosť zlatými flitrovanými šatami s hlbokým výstrihom a odvážnym rozparkom. Stačilo, aby sa  posadila, a už jej z neho vykukovalo stehienko.

Spolu so spomínanými dámami sa na preplnenej párty zabávali aj iné, mediálne známe, krásky. Nechýbali napríklad finalistky minuloročnej Miss Universe - Soňa Štefková a Alžbeta Ferencová, či Miss Európskej únie 2006 Silvia Kováčová. Hosťom zaspievali sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua Twiins.  

Pre viac informácií o akcii WBW kliknite na Facebook fan page

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu