Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Twilight maniačka: Má takmer 50 a nechala si potetovať celý chrbát!

Fanúšička posadnutá upírskou ságou Twilight Zobraziť galériu (2)
Fanúšička posadnutá upírskou ságou Twilight

VEĽKÁ BRITÁNIA - Je to vôbec normálne?! Obdivovať film a zavesiť si na stenu plagát je jedna vec. Ale nechať si potetovať celý chrbát hlavnými hrdinami, tak ako Angličanka Cathy Ward (49), je niečo celkom iné. A táto žena má pritom roky najbláznivejšej puberty už dávno za sebou!

Bude mať päťdesiat a je hotová z Twilightu! Takto jednoducho sa dá opísať pracovníčka jedného anglického supermarketu, Cathy. Táto dáma v strednom veku zrejme nikdy nepatrila k ľuďom, ktorí niečím vynikajú spomedzi ostatných. Dnes je však všetko inak. Posadnutosť filmovou ságou Twilight jej vyniesla nielen povestných 15 minút slávy, ale aj pozitívnejší prístup k životu!

Známa filmová sága jej nezmenila len život, ale aj postavu! „Milujem Roberta Pattisona. Chcem popracovať na svojom tele, aby som si na brucho mohla dať jeho postavu Edwarda Cullena,“ prezradila Cathy. Celý jej chrbát pritom už zdobí obrovské tetovanie s hlavnými hrdinami filmu. Tým sa však téma Twilightu v jej okolí prirodzene nekončí!

Na svojej postave maká v špeciálne upravenej miestnosti. „Cvičím v prázdnej izbe a plagáty Twilightu mám všade naokolo. Počas posilňovania pozerám tieto filmy alebo počúvam soundtrack. A robí to naozaj zázraky. Nikdy som sa necítila pozitívnejšie naladená, otvorená, vo forme a nikdy v živote som nemala toľko zábavy,“ uzavrela hrdá fanúšička. Nuž, ktovie, čo by na jej obdiv povedal Robert Pattison!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu