Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi upír zo Súmraku: Na pokraji nervového zrútenia!

Robert Pattinson o fanúšičky naozaj nemá núdzu. Zobraziť galériu (6)
Robert Pattinson o fanúšičky naozaj nemá núdzu.

LONDÝN – Britský herec Robert Pattinson (24) nezvláda enormný záujem o svoju osobu. Romantická upírska sága Twilight mu pohltila civilný život. Stal sa jednou z najväčších svetových hviezd a mimoriadne mu prekáža, ako mu popularita zasahuje do súkromia. Novodobý sexsymbol je z toho doslova na prášky!

Paparazzovia za pätami a upišťané puberťáčky na každom kroku. Mladý Brit má toho plné zuby. Má čo robiť, aby sa zbavil otravných fanúšičiek. „Hrám síce upíra, ale niekedy mám dojem, ako keby pili krv mne,“ sarkasticky komentoval prehnaný záujem žien o jeho osobu. O jeho duševný stav sa obáva aj partnerka a herecká kolegyňa Kristen Stewart (20). „Rob je už z toho šialený, nikdy som ho ešte nevidela takého rozrušeného,“ vyhlásila. Zdroj blízky dvojici ju dopĺňa: „Z relatívne známeho herca sa stal celosvetovou hviezdou a ten tlak je neuveriteľný. Kristen sa obáva, že mu už treba pomôcť.“

Dvojica hercov totiž čelí dvojitému záujmu. Obaja sú hviezdami kasového trháku a zároveň budia pozornosť ako pár. Žiaľ, stali sa súčasťou novodobého popkultúrneho fenoménu a s každým dielom je ten ošiaľ väčší. Trvá to už dva roky. „Kristen a Rob sa už tešia na to, keď skončia s Hollywoodom a budú sa môcť sústrediť na svoj vzťah a normálny život,“ uviedol nemenovaný spoločný priateľ dvojice. Obaja predstavitelia filmového hitu sa chcú venovať divadlu a vystupovať v nezávislých a umeleckejších filmoch. Rob aj Kristen sú údajne nadaní herci a podľa filmových kritikov upírska sága neukázala naplno ich talent.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu