Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sága Twilight: Odtajnili mená ďalších hercov!

MyAnna Buring
MyAnna Buring

LOS ANGELES - Zverejnili mená hercov, ktorí stvárnia členov upírskeho klanu z Denali v štvrtom a piatom filme ságy Twilight. Obsadenie filmovej adaptácie románu Stephenie Meyer Úsvit rozdelenej do dvoch snímok sa rozšíri o MyAnnu Buring, Míu Maestro, Casey LaBow a Christiana Camarga.

Členovia klanu z Denali sú okrem Cullenovcov, medzi ktorých patrí hlavný hrdina príbehu Edward, jedinými "vegetariánskym" upírmi na svete. Svoj smäd teda zaháňajú krvou zvierat, nie ľudí. Základ klanu tvoria tri ruské sestry - Tanya, Kate a Irina. Prvú menovanú stvárni Švédka Buring známa účinkovaním v hororoch Pád do tmy (2005) či Satan prichádza (2006). Kate, ktorá dokáže spôsobiť šoky elektrickými výbojmi, si zahrá LaBow. Médiá nedávno informovali, že tretiu sestru Irinu stvárni Maggie Grace, ktorá sa preslávila ako Shannon Rutherford z prvých dvoch sérií seriálu Nezvestní (2004 - 2010).

Ku klanu sa neskôr pridali dvaja španielski upíri. Do úlohy Carmen obsadili Maestro, ktorú môžu televízni diváci poznať ako sestru špiónky Sydney Bristow v seriáli Alias (2001 - 2006). Jej druha Eleazara stvárni Newyorčan Camargo.

Premiéra prvého z filmov je v USA naplánovaná na 18. novembra 2011. Zachytáva svadbu Edwarda a Belly, ktorá po niekoľkých týždňoch manželstva zisťuje, že je tehotná. Okolo nenarodeného dieťaťa sa potom spúšťa boj o život. Členovia klanu z Denali sa objavia na svadbe hlavných hrdinov, dôležitejšiu úlohu však zohrajú až v druhej snímke, keď sa pridajú ku Cullenovcom a budú sa spoločne pripravovať na dôležitý boj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu