Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šok pre Kleopatru z Turca: Jojka ju odstavila!

Martina má zatiaľ stopku. Zobraziť galériu (3)
Martina má zatiaľ stopku.

BRATISLAVA – Čo sa deje?! Najprv to vyzeralo, že Farmárka Martina (28) dostane na Jojke vlastnú šou, neskôr sme informovali, že bude len jednou z mnohých účinkujúcich v relácii Chutíš mi. Najnovšie sa dokonca už s Kleopatrou z Turca neráta. A to mala relácia odštartovať tento pondelok!

Odkladajú ju! Kuchárska šou s názvom Chutíš mi mala odštartovať už v pondelok pilotnými časťami. Práve v nich mala účinkovať farmárka Martina aj so svojimi fanúšikmi. Ako sme však zistili, v najbližšej dobe kontroverznú postavičku na obrazovke neuvidíme.

Priznáva to aj televízia Joj. „Môžem potvrdiť, že nová šou Chutíš mi bude do vysielania nasadená až v silnejšej časti sezóny, vrátane úvodných epizód s Martinkou z Turca,“ povedal nám hovorca Jozef Gogola. K presným dôvodom odkladu sa nevyjadril.

Podľa nášho zdroja sa však televízia obáva, aby sa svojrázna Martinčanka divákom nezunovala. Po šou Farmár hľadá ženu totiž mala vlastný špeciál, na obrazovkách dokonca hviezdila aj počas Štedrého dňa. Zdá sa teda, že tento tromf si chce Jojka odložiť do obdobia silnejšieho konkurenčného prostredia. Otázka je, či na Kleopatru z Turca budú ľudia v marci ešte zvedaví...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu