Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kleopatra z Turca prevalcovala aj Mojsejovú: Vytlačí Noru z obrazovky?

Martina prilákala k obrazovkám viac divákov ako Nora Mojsejová. Zobraziť galériu (8)
Martina prilákala k obrazovkám viac divákov ako Nora Mojsejová.

MARTIN/KOŠICE – Má konkurenciu! Kontroverzná podnikateľka Nora Mojsejová (52) sa ešte donedávna mohla hrdiť najpodrezanejším jazykom televíznej brandže. Najnovšie jej však dýcha na chrbát svojrázna Martina (28) zo šou Farmár hľadá ženu. Podarí sa jej Košičanku zatieniť? Dostane vlastnú reality šou? Čo na úspech farmárky hovoria samotní Mojsejovci?

Prehnaná otvorenosť bola ešte donedávna typickým znakom manželov Mojsejovcov. Nora to potvrdila aj počas svojho nedávneho účinkovania v relácii Kapor na torte. Podnikateľka bola pre divákov takým lákadlom, že dostala po skončení šou extra priestor na jeden špeciál, kde si vo forme tzv. spovede zgustla na jednotlivých účinkujúcich. Táto relácia nastavila latku sledovanosti poriadne vysoko.

Hoci sa zdalo, že ju tak ľahko nič nepreskočí, opak je pravdou. Zdolala ju Martina zo šou Farmár hľadá ženu. A to počas uplynulého pondelka, kedy dostala dostala priestor na špeciálne vydanie - podobne ako Nora Mojsejová. „Špeciál Martina – Kleopatra z Turca dosiahol podiel nad 50 %, nezostrihaná spoveď Nory Mojsejovej  44,5 %,“ uviedla televízia Joj v tlačovej správe.

Zaujímal nás preto názor manželov Mojsejovcov. „Potvrdilo sa, že ľudia na reality šou nezanevreli. Musím však podotknúť, že tento formát treba posúvať ďalej, nezaspať... a nevracať sa späť,“ povedal Braňo. Ako ďalej dodal, s nápadom prídavku v podobe tzv. špeciálu vraj prišla ako prvá jeho manželka Nora. „Bolo to úspešné, tak sa nečudujem, že to použili aj teraz. Žiada sa to v prípadoch, keď treba niečo dopovedať,“ poznamenal.

V súvislosti s úspechmi spomínaných formátov však vzniká pre vedenie televízie dilema. Keďže chcú do jarnej programovej štruktúry vtesnať projekt typu reality šou, musia si vybrať medzi manželmi a farmárkou. Dva programy s podobnou tematikou by totiž mohli mať negatívny dopad na sledovanosť. A hoci boli ešte donedávna horúcimi kandidátmi Mojsejovci, môže ich vďaka svojim úspechom vyšachovať z obrazovky práve Martina. Takýto scenár pripúšťa aj Jojka, ktorá na svojej webstránke avizuje prípravu samostatného formátu pre Kleopatru z Turca.

Spýtali sme sa preto Braňa Mojseja, či mu to neprekáža. „Nech chystajú, je to ich interná vec. Myslím si však, že už niet kam ísť. No možno sa mýlim a ten formát posunú niekam ďalej,“ zareagoval spevák, ktorý nemá v úmysle siliť spoluprácu s televíziou Joj za každú cenu.  „Zvažujeme každý krok. Nechceme, aby sme urobili dvakrát dobré čísla sledovanosti a potom by sme sa s ňou trápili. Máme predstavu o našom pôsobení na obrazovke. Alkohol a vulgarizmy pred deťmi tam však rozhodne nepatria,“ uzavrel Braňo, ktorý narážal práve na pondelkový špeciál Martiny a jej rodiny. 

Na porovnanie vám ponúkame otvorené spovede Nory a Martiny. Ktorú z nich by ste radšej uvítali na televíznej obrazovke?

VIDEO Mojsejová odkazuje Buster: Ja nemám blchy, to skákali tvoje filcky! A perlila oveľa viac!

Martinine urážky najtvrdšieho zrna: Farmár Marián sexuje s dobytkom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu