Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Belohorcová ukázala honosné sídlo: Takto si bývame za 600 000 €!

Zuzana a Vlastimil už žijú pod jednou strechou. Zobraziť galériu (12)
Zuzana a Vlastimil už žijú pod jednou strechou.

PRAHA – Pod jednou strechou! Zuzana Belohorcová (34) si spoločne s partnerom Vlastimilom Hájekom (34) a dcérou Salmou už niekoľko dní užíva novú luxusnú domácnosť. O tom, že do výstavby rodinného hniezdočka investovali peknú sumu peňazí, svedčia aj tieto zábery.

Zmenili adresu! Ešte donedávna bývali Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek oddelene. Najnovšie si však už nažívajú spoločne so svojou dcérkou Salmou v priestrannom dvojpodlažnom dome v Prahe. Jeho výstavba stála rodinu zhruba pätnásť miliónov českých korún (cca 607 000 eur). Ako podnikateľ v markizáckom Reflexe prezradil, všetky náklady kryli z vlastných zdrojov.

Partneri sa svojím luxusnými bývaním pochválili práve v spomínanej relácii. Blondínka sa netajila tým, že je na partnerovu prácu pyšná. Vlastimil sa totiž na celej výstavbe domu podieľal. Celé som to vymyslel, lebo som na to mal dostatok času. Niektoré veci som odpozeral zo sveta, lebo sme veľa cestovali," poznamenal hrdý majiteľ domu.

Zo záberov je zrejmé, že pri zariaďovaní interiéru siahli po zemitých farbách. Dom je priestranný a lemuje ho presklená terasa. Na dvore nechýba bazén. O tom, že si pri zariaďovaní domu dali Zuzana a Vlastimil záležať, svedčí aj fakt, že kuchyňu majú spravenú na mieru. 

Fotografie domu nájdete v GALÉRII.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu