Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hasselhoff opäť v plavkách: Nie je na úlohu záchranára pristarý?

David Hasselhoff ako povestný plavčík Zobraziť galériu (7)
David Hasselhoff ako povestný plavčík (Zdroj: isifa)

AUSTRÁLIA – Ale toto tu už bolo! Návštevníci austrálskej Bondi Beach museli byť poriadne prekvapení. Pred ich očami totiž ožil kultový seriál Baywatch. Škoda len, že predstaviteľ hlavného hrdinu, David Hasselhoff (58) má od dobrej formy poriadne ďaleko – dokonca sa hanbil odhodiť tričko!

Za peniaze všetko! To si asi pomyslel David, keď dostal ponuku účinkovať v reklame na nový nanuk s názvom Splice Real Fruit – a vyhrabal zo skrine pochované červené plavky. Trochu však pozabudol, že jeho postava sa od natáčania Baywatchu poriadne zmenila. Svaly by ste na ňom hľadali márne a herec radšej neriskoval ani odhalenie svojej kedysi vypracovanej hrude – a asi vedel prečo!

Davida veľmi potešilo množstvo fanúšikov, ktorí ho na Bonci Beach privítali. „Tu nás zatiaľ čakalo najviac ľudí. Ale je to aj preto, že počasie bolo doteraz naozaj zlé. Ale toto dokazuje, že kiwi prídu kvôli Hoffovi, nech je počasie aké chce!“ prezradil herec v rozhovore. Ani tentoraz si neodpustil tak trochu svojský prejav, ktorý núti divákov sa zamyslieť, či si pred ním nehrkol pár štamperlíkov či nevyfajčil marihuanovú cigaretu. Alebo je to skrátka jeho naturel?

Návštevou Bondi Beach sa Davidov pobyt v Austrálii nekončí, naopak. V rámci propagovania spomínaného nanuku bude po plážach cestovať ešte celý január. Herec sa u protinožcov zrejme vyrovnáva s neúspechom svojej reality šou, ktorú zrušili v decembri už po dvoch odvysielaných častiach. Nevadí, David, červené plavky ti vždy nejaké peniaze zarobia!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu