Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Najsexi ženy planéty: Tieto vás dostali v roku 2010!

Ivonne Montero a Kelly Brook Zobraziť galériu (19)
Ivonne Montero a Kelly Brook

LOS ANGELES – Jednoducho neodolateľné! Také sú krivky, ktoré predviedli sexi krásavice v roku 2010. Popri mnohých osvedčených tvárach – a telách, sa objavili aj mnohé neopozerané kočky. Ktorá z nich sa najviac páči vám?

Camila a Mariana Davalos: Tieto dvojičky vám vezmú dych!
Čo je lepšie ako jedna sexi kočka? Predsa dve kočky! A v prípade dvojičiek Camily a Mariany Davalos (22) toto pravidlo platí naozaj doslova. Dve guľaté riťky, dva páry dokonalých pŕs a dvojitý sexepíl! Tak sa dá opísať duo kolumbijských modeliek Camila a Mariana Davalos. Tieto dve kočky sú poriadne divošky a nemajú žiadny problém napríklad vyraziť na divoký záťah bez nohavičiek!




Kelly Brook: Lesbické hrátky pod vodou!
Modelke a najnovšie aj herečke Kelly Brook (31) rok 2010 naozaj vyšiel. Do kín sa dostal jej prvý film a v ňom sa veru poriadne odviazala. Pobyt pod morskou hladinou si užívala ako pravá morská víla - úplne nahá. A nebola v tom sama! Spoločnosť jej robila ďalšia sexica, pornoherečka Riley Steele a obe si vynikajúco rozumeli. „To nie je ani práca, bozkávať Kelly Brook – je fakt sexy. Robiť to pod vodou je troška ťažšie, ale nesťažujem sa,“ opísala svoje zážitky Riley a my s ňou môžeme len súhlasiť!




Lucy Pinder: Najslávnejšie prsia Anglicka!
To je ale postavička! Anglická modelka Lucy Pinder (26) má všetko, čo má pin-up modelka mať. Sexy tvár, krásne vlasy – a najmä, pár dokonalých pŕs! Ako priznala v jednom rozhovore, jej intímny život je v podstate normálny a vzrušujú ju rovnaké veci ako "obyčajné" ženy. Prezradila však, že na sex myslí každých tridsať sekúnd: "Sex potrebujem viac ako priemerní ľudia. Myslím si, že je dôležité, aby ste mali s partnerom podobnú chuť na sex. A čím väčšiu, tým lepšie!"




Ivonne Montero: Jej telo robí Mexiku najlepšiu reklamu!
Nie nadarmo sa vraví, že latinoameričanky v sebe skrývajú poriadny kus divokej šelmy. Pohľad na snedú Ivonne Montero (36) vás presvedčí, že sa môže pochváliť aj niečím iným, ako hereckými schopnosťami – a to svojou dokonalou postavou! Príťažlivosť tejto krásavice zvyšuje aj fakt, že si predvádzanie svojej obnaženej postavy doslova užíva. A nielen to! O svojich názoroch na sex nemá problém ani porozprávať. „Vyvrcholenie je najväčším telesným uspokojením, aké vám môže druhá osoba dožičiť,“ prezradila. Nuž, nuda v jej posteli asi nehrozí!




Kim Kardashian: Je kráľovnou kriviek!
Hviezdička reality show Kim Kardashian (30) ani v roku 2010 nesklamala svojich fanúšikov a svoje krivky predvádzala v poriadne odhaľujúcich šatách – ba dokonca aj bez nich! Jej postava tvaru presýpacích hodín vyzerá skvele tak aj tak. A hoci brunetka tento rok oslávila tridsiatku, vek sa na jej tele neprejavuje. Naopak, ak aj pár kíl priberie, veľmi dobře vie, jako sa ich zbaviť. Len tak ďalej, Kim!




Irina Shayk: Podľahol jej aj Ronaldo!
Ako stelesnenie božského sexepílu! S takým imidžom sa už opäť predviedla známa Ruska (24), ktorú viac ako vlastná kariéra zviditeľnil vzťah s portugalským futbalovým esom, Cristianom Ronaldom. Odkedy mu zohrieva posteľ, jej provokatívne fotografie sa objavili vo viacerých vychytených magazínoch a všetci sa mohli presvedčiť, že Cristianovi je naozaj čo závidieť. Nuž, tento futbalista má vkus, čo poviete?




Silvina Escudero: Predviedla najerotickejší tanec roka!
Tanec na argentínsky spôsob? Nahé telá, vyzývavé pohyby a dotyky na intímnych miestach. Tak vyzeralo vystúpenie, ktoré si pripravilo duo zložené z modelky Silviny Escudero (25) a Nicolása Scillamoa. Popri tomto tanci aj tie najerotickejšie kreácie, ktoré slovenské celebrity predvádzali v šou Bailando či Let´s Dance, vyzerajú doslova ako tanec puritánov! Argentínske duo, naopak, vyzývavými pohybmi nešetrilo . Dotyky na intímnych partiách, napodobňovanie orálneho sexu či množstva sexuálnych polôh – to všetko stihli títo umelci predviesť za dve krátke minúty!

Erotický tanec v argentínskej reality šou


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu