Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Najsexi zadoček v čipke? Má ho Ronaldova sexica!

Irina Shayk je v spodnej bielizni neodolateľná Zobraziť galériu (5)
Irina Shayk je v spodnej bielizni neodolateľná

LOS ANGELES – Jej čoraz žiadanejšia! Čím dlhšie modelka Irina Shayk (24) tvorí pár s portugalským futbalovým esom, tým viac pracovných ponúk sa jej dostáva. A niet sa čo čudovať – modely na jej zvodných krivkách sa doslova predávajú samé. Úplne stačí, že v nich vystrčí svoj chrumkavý zadok!

Farby sa menia, sexepíl zostáva! Nech už si ruská krásavica oblečie akýkoľvek druh spodnej bielizne, svojím hriešnym telom rozhodne nič nepokazí, práve naopak. Dôkazom je fotenie pre zbrusu novú kolekciu módnej značky La Senza – Irina vo všetkých súpravičkách vyzerá naozaj senzačne!

Vzrušujúca čierna či cukríková ružová – na zlatistej pokožke mladej Rusky vynikne úplne každá. Pridajte rozpustené zvlnené vlasy a vypúlenú ritku, a zaraz dostanete sexbombu, ktorá po boku Cristiana Ronalda vzbudzuje obrovskú závisť. Podľa Irininých slov sa však dámy pri svojich polovičkách nemajú čoho obávať – opantať muža zmyslami je vraj úplná hračka!

„Myslím, že umenie zvádzať je v každej žene. Ja sa cítim viac sexi, keď mám na sebe bielizeň,“ priznala brunetka nedávno. To jediné ju s počerným futbalistom zrejme naozaj spája. Hoci s ním randí už takmer rok, o jeho kariéru sa vôbec nezaujíma: „Nie som fanúšik futbalu, to rozhodne nie.“ O tom, či je Ronaldo fanúšikom jej kriviek v bielizni, však už toľko pochybovať netreba!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu