Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Modelka s driekom do dvoch dlaní: Takto vyziabnutá zvíťazila!

Desivo vyziabnutá modelka zvíťazila v známej súťaži Zobraziť galériu (3)
Desivo vyziabnutá modelka zvíťazila v známej súťaži

NEW YORK – Svet modelingu sa úplne zbláznil! Inak sa ani nedá vysvetliť šokujúci výsledok americkej verzie súťaže Hľadá sa Supermodelka. Už počas kastingu v nej spôsobila rozruch istá Ann, ktorej superúzky driek jeden z porotcov zmestil do svojich dlaní. Akokoľvek neuveriteľne to znie, táto vyziabnutá dievčina nakoniec vyhrala!

Kritériá postavené naruby! Hoci zástupy kritikov sa dožadujú, aby vychudnuté modelky z predvádzacích mól zmizli, zdá sa, že ide o boj s veternými mlynmi. Dôkazom je víťazka tohtoročného vydania televíznej šou America's Next Top Model. Na figúre podvyživenej Ann by ste kosti dokázali spočítať aj voľným okom. A jej útly pás doslova naháňa hrôzu!

Modelingový kontrakt, fotenie pre taliansku verziu magazínu Vogue a úctyhodných 100 tisíc dolárov! To všetko si odniesla brunetka z Dallasu, ktorá sa superštíhlou postavou prepracovala až na samotný vrchol súťaže. Vo finále porazila 22-ročnú blondínku Chelsey s túžbou stať sa supermodelkou od svojich troch rokov. A tá porážku niesla naozaj ťažko!

„Cítim sa podvedená. Myslím, že ja mám ako supermodelka všetko, Ann nemá,“ nechala sa počuť po vyhlásení výsledkov z úst Tyry Banks. Len 19-ročná Ann, naopak, neskrývala nadšenie: „Teraz sa cítim taká poctená.“ Narážala pri tom na školské časy, kedy jej do očí bijúca výška bola skôr príťažou. Tak či onak, Amerika má svoju 15. supermodelku vybranú spomedzi „obyčajných“ dievčat. Či však takáto víťazka nie je pre ostatné krajiny skôr odstrašujúcim príkladom však radšej posúďte sami!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu