Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podvádzané krásavice roku 2010: Nevedia si chlapa udržať v posteli!

Eva Longoria, Victoria Beckham a Sandra Bullock Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria, Victoria Beckham a Sandra Bullock (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nestačili im! Či už za to môže veľké libido alebo len množstvo príležitostí, títo chlapi si v roku 2010 jednoducho nedokázali udržať zatvorený zips na nohaviciach. A to mali doma krásne, úspešné ženy s dokonalými postavami. Čím to môže byť?!

Hovorí sa, že nie každý muž znesie po svojom boku úspešnú ženu – a v prípade viacerých je to asi pravda. Ich polovičky obdivuje celý svet, oni si však zjavne prestali vážiť, čo doma majú – a vymenili hviezdy za striptérky, prostitútky či barmanky!

 

Podvádzané krásavice roku 2010:
Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria: Chcela mu veriť!
Správy o tom, že Tony Parker manželku Evu (35) podvádza, sa šírili už podstatne skôr, ako vypukla táto aféra na verejnosti. „Len päť mesiacov po svadbe sa začali šíriť správy o Tonyho nevere. Eva však počúvala svoje srdce a nie hlavu,“ prezradil zdroj blízky dvojici. Nakoniec však už správanie svojho manžela ignorovať nedokázala. Podvádzať ju totiž mal aj s manželkou svojho spoluhráča a na dohadovanie schôdzok so ženami vraj dokonca používal Facebook. To ju donútilo k poslednému kroku – vyplnila žiadosť o rozvod!
Podvádzané krásavice roku 2010:
Zobraziť galériu (8)
Sandra Bullock: Podviedol ju so striptérkou!
Nehodili sa k sebe! Sandra Bullock (46) so svojím manželom Jesse Jamesom vyzerali ako z dvoch rôznych svetov. „Protiklady sa priťahujú,“ mysleli si mnohí. Ako sa však ukázalo, bol to veľký omyl! Jesse si totiž na užívanie vybral sebe podobnú potetovanú striptérku Michelle „Bombshell!“ McGee. Za Oscara tak Sandra zaplatila krutú daň. Rozveselením jej môže byť aspoň jej adoptovaný synček Luis Bardo!
Podvádzané krásavice roku 2010:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Courtney Cox: Potreboval si zvýšiť ego!
Na skúšku sa rozdelili, a on neváhal! Problémy sa v manželstve seriálovej Moniky (46) vyskytovali už dlhšie. Keď sa však s manželom, hercom Davidom Arquettom, rozhodli pre dočasný rozchod, aby problémy vyriešili, asi nečakala, že prvé, čo urobí, bude sex s cudzou ženou. Presne to sa však stalo! „Mal som s ňou sex raz, možno dvakrát... vďaka tomuto sexuálnemu stretnutiu som sa cítil poriadne mužne,“ priznal herec. Čo je však zaujímavé, Courtney tieto manželove eskapády zrejme nevadia – a hoci pripustila odlúčenie, rozvod odmieta!
Podvádzané krásavice roku 2010:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Demi Moore: Podvádza ju alebo nie?
Už len samotný vekový rozdiel núti mnohých ľudí špekulovať nad tým, či si Ashton neužíva s mladšími ženami. A podľa všetko sa tak naozaj deje! Užil si vraj s Brittney Jones, ktorá neváhala a o pikantné detaily sa podelila aj s novinármi. “Vysvetlil mi, že majú s Demi dohodu, podľa ktorej sa delia o milenky. Cítil sa zle, že bol so mnou sám a nepodelil sa s ňou o mňa,” prezradila. Či je na týchto slovách čosi pravdivé alebo nie, je otázne. Isté však je, že Demi (48) Ashtona ešte do pekla neposlala!
Podvádzané krásavice roku 2010:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Cheryl Cole: Manžel si užíval so sekretárkou!
Rok 2010 sa pre Cheryl (27) nezačal dobre! V Británii by ste len ťažko našli muža, ktorému by sa nepáčila táto sympatická členka skupiny Girls Aloud. Ani to však nezabránilo jej manželovi, futbalistovi Ashleymu Coleovi, aby si poza jej chrbát neužil s blond sekretárkou, ktorú vraj “bombardoval sexuálnymi esemeskami a fotografiami svojich intímnych partií”. Ashley síce bola v šoku, nakoniec však urobila nevyhnutné – rozviedla sa!
Podvádzané krásavice roku 2010:
Zobraziť galériu (8)
Kelly Osborne: Nepomohli jej ani schudnuté kilá!
Namiesto svadby rozchod! Dcéra známeho rockera Ozzyho Osbourna a jej o päť rokov mladší partner Luke Worrall sa zasnúbili v novembri roku 2008. Worrall pri nej stál v čase, keď sa liečila zo závislosti od liekov proti bolesti a podporoval ju aj počas deviatej série tanečnej súťaže Dancing with the Stars, ktorá je obdobou na Slovensku známej šou Let’s Dance. Nakoniec však monogamiu nevydržal a Kelly (26) podviedol. Žeby sa mu nepáčila jej nová schudnutá postavička?
Podvádzané krásavice roku 2010:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Victoria Beckham: Podviedol raz, podvedie zas?
Bez vetra sa ani lístok nepohne! Victoria Beckham (36) síce zvestiam o nevere svojho manžela Davida nie a nie uveriť, vydavatelia bulvárnej tlače si však stoja za svojím a súdu prezrádzajú aj šťavnaté pikošky. Časopis In Touch uviedol, že tri nezávislé zdroje opísali zvláštne správanie sa futbalistu v dvoch rôznych hoteloch, v ktorých podľa ich pocitu „trávil čas so ženami, ani jedna z nich však nebola jeho manželka.“ Svojou troškou do mlyna prispela aj opatrovateľka Beckhamových detí, ktorá vraj videla „sugestívne esemesky“. Mala z nich pocit, že známy futbalista si užíva s mamou spolužiakov svojich synov. Victoria, ty mu ešte stále veríš? Raz ťa predsa už podviedol!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu