Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Victoria v koncoch: David si užíval s milenkami po hoteloch!

Victoria a David Beckhamovci Zobraziť galériu (9)
Victoria a David Beckhamovci

LOS ANGELES – Vyťahujú špinavé detaily! Victoria Beckham (36) síce zvestiam o nevere svojho manžela Davida (35) nie a nie uveriť, vydavatelia bulvárnej tlače si však stoja za svojím a súdu prezrádzajú aj šťavnaté pikošky. David, neprihára ti pod zadkom?

Bez vetra sa ani lístok nepohne! Či je toto porekadlo pravdivé aj v tomto prípade, nie je celkom isté, pravdou však zostáva, že David sa už minimálne raz skutočne pošmykol a Victoriu podviedol. Od tejto udalosti už síce prešlo pár rôčkov, dnes však otec troch synov rozvíril stojaté vody šoubiznisu opäť!

Najskôr basketbal, potom radovánky v hoteli! V súdnom spise vydavateľ magazínu In Touch uvádza, že tri nezávislé zdroje opísali zvláštne správanie sa futbalistu v dvoch rôznych hoteloch, v ktorých podľa ich pocitu „trávil čas so ženami, ani jedna z nich však nebola jeho manželka.“ Svojou troškou do mlyna prispela aj opatrovateľka Beckhamových detí, ktorá vraj videla „sugestívne esemesky“. Mala z nich pocit, že známy futbalista si užíva s mamou spolužiakov svojich synov.

Blízki priatelia rodiny však vidia celú vec úplne inak: „Celá táto vec je postavená na vode a pred súdom nemá šancu na úspech.“ Victoria a David sa v súčasnosti prezentujú ako jeden z najspokojnejších párikov vo svetovom šoubiznise. Čas ukáže, či David od bulvárnych magazínov vysúdi svojich dvadsaťpäť miliónov za zverejnené lži, alebo, naopak, bude terčom hanby a posmechu, ak by sa obvinenia tlače naozaj potvrdili!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu