Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manžel Evy Longorie: Milenky si naháňal cez Facebook!

K rozpadu manželstva Evy Longorie dopomohla sociálna sieť Zobraziť galériu (7)
K rozpadu manželstva Evy Longorie dopomohla sociálna sieť

LOS ANGELES – Pravda je krutá! Herečka Eva Longoria (35) dnes prežíva najťažšie chvíle svojho života. Najavo totiž vychádzajú stále ďalšie detaily o milenkách s ktorými ju jej manžel, basketbalista Tony Parker (28), podvádzal. Eva, nechceli by sme byť na tvojom mieste!

Všetko len hral! Hoci manželstvo Evy Longorie a Tonyho Parkera vyzeralo ako z rozprávky, pravda bola zjavne úplne iná. Jeho láskyplné pohľady a dotyky totiž neboli určené len krásnej herečke. Naopak. Užíval si dokonca aj s manželkou vlastného spoluhráča. Tony, hanbi sa!

„Je zničená, tomu verte. Ale je silná,“ prezradil o psychickom stave jej priateľ, herec Mario Lopez. A môžeme mu asi veriť na sto percent. Eva si totiž možno spomenula na mnohé chvíle, keď sedel Tony pred počítačom a zrejme flirtoval a dohadoval si schôdzky cez Facebook. „Eve táto zrada zlomila srdce,“ prezradil interný zdroj. Tajomstvá odhalila aj v jeho telefóne - stovky esemesiek, ktoré si Tony vymenil s ich spoločnou známou, údajne manželkou hráča Brenta Berryho.

Eva však o basketbalistových problémoch s neverou vedela oveľa skôr. „Len päť mesiacov po svadbe sa začali šíriť správy o Tonyho nevere. Eva však počúvala svoje srdce a nie hlavu,“ prezradil zdroj blízky dvojici.

Napriek nepríjemnému koncu manželia na seba nespomínajú v zlom. „S obrovským smútkom po siedmych spoločných rokoch, sme sa Tony a ja rozhodli rozviesť. Hlboko sa milujeme aj naďalej a modlíme sa za šťastie toho druhého,“ uverejnila na svojej Facebook stránke herečka hneď po rozchode. Ktovie, či vtedy tušila, aké špinavosti sa o svojom bývalom dozvie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu