Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Baby boom našich prominentov v roku 2010: Puškárová, Rakovská a Belohorcová mamičkami!

Zuzana Belohorcová, Zuzana Hajdu a Zlatica Puškárová s ich deťmi Zobraziť galériu (17)
Zuzana Belohorcová, Zuzana Hajdu a Zlatica Puškárová s ich deťmi

BRATISLAVA - Svet slovenského šoubiznisu sa i tento rok rozrástol o bábätká. Prvým tohtoročným prírastkom sa môže pýšiť podnikateľ Boris Kollár. Hneď 1. januára mu porodila partnerka Andrea Heringhová dcérku Saru Zoe. Ktoré ďalšie známe tváre ešte rozšírili svoju rodinu o detičky? A ktoré na prírastok ešte len čakajú?

Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda – syn Leonard Anton

Na sviatok všetkých zaľúbených tento rok urči nezabudnú rodičia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda. Synček Leonard prišiel na svet po drobných komplikáciách. Lekári museli zvoliť cisársky rez. Nakoniec však našťastie všetko dobre dopadlo. Známy otecko, ktorý má už v poradí tretieho syna, oslavoval narodenie chlapca až do skorého rána v spoločnosti svojich kolegov.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek – dcéra Salma

Najprv dráždivé fotografie s odhaleným bruškom, potom pôrod. Tak vyzeralo tehotenstvo v prípade bývalej učiteľky sexu. Zuzana Belohorcová priviedla vo februári na svet malú Salmu. Túto mimoriadnu udalosť si nenechal ujsť ani nastávajúci otecko, ktorý sa pôrodu zúčastnil. I napriek náročnému a ťažkému pôrodu si napokon svoj malý batôžtek popestoval šťastný otec v náručí.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Petra Polnišová a Matthieu Darras – syn Simon

V decembri roku 2009 sa o svoju radosť, očakávanie prírastku, podelila s verejnosťou herečka Petra Polnišová. Tá porodila 16. júna v petržalskej nemocnici syna Simona. Pred chlapcovým príchodom na svet mala humoristka najväčší problém s tým, ako svoju ratolesť pomenuje. Keďže jej partner Matthieu Darras pochádza z Francúzska, nechcela, aby mal syn typicky slovenské meno. A to pre prípad, že by v budúcnosti žila v cudzine.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Simona Krainová a Karel Vágner– syn Max

Tehotenstvo českej topmodelky možno považovať za najutajovanejšie. Od samého začiatku totiž Simona popierala, že by bola v druhom stave. V máji ju však počas Let´s Dance 4 prezradili obtiahnuté šaty, spod ktorých vykúkalo zaoblené bruško. Neskôr sa nebála priznať, že ako sebecká kariéristka na dieťatko vôbec nepomýšľala. V septembri povedala v maximálnom utajení svoje áno českému podnikateľovi Karolovi Vágnerovi. Dvojici sa narodil syn Max 4. novembra. Chlapček sa vypýtal na svet v predstihu.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Martina Mečiarová a Milan Mečiar – syn Šimon

Prírastkom do rodiny sa môže pochváliť i tento manželský pár. Moderátorka markizáckeho Reflexu porodila manželovi Milanovi syna Šimona. Pohlavie dieťatka si dvojica do poslednej chvíle nechávala pre seba ako tajomstvo. Podnikateľ a zároveň synovec známeho slovenského politika Vladimíra Mečiara sa totiž chcel nechať prekvapiť. Chlapec sa narodil 16. augusta 2010.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič – dcérka Amia

Moderátorka a spevák začali svoj vzťah zhurta. Už po pol roku vzájomného randenia spečatili lásku zásnubami. Ešte väčšie prekvapenie však prišlo vo februári, kedy topky.sk odhalili, že je plavovláska tehotná. V súvislosti s očakávaným prírastkom rozpútal párik vlnu diskusií tým, že ak by sa im narodil syn, pomenovali by ho Tokyo – po meste, kde sa nastávajúci otecko úžasnú novinku dozvedel. Dvojici sa nakoniec narodila dcérka Amia. Dievčatko sa vypýtalo na svet 12. septembra. Lekári sa rozhodli pre cisársky rez.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Zuzana Hajdu a Mousty Mahmud – syn Adam (2010), dcérka Elissa (2009)

V apríli 2009 sa šťastní manželia Zuzana Hajdu a Mousty Mahmud tešili prvému prírastku, dcérke Elisse. Tej v júni tohto roku pribudol braček. Dvojica dala chlapcovi meno Adam.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Roman Pomajbo a Petra Pomajbová –dcérky Noemi (2010) a Vivien (2008)

Známy herec a komik sa po prvýkrát stal oteckom v 2008, kedy sa spoločne s manželkou tešili z dcérky Vivien. V apríli 2010 do rodiny Pomajbových pribudol druhý prírastok, dcérka Noemi. Tatkovi však jej narodenie spôsobilo nemalé obavy, pretože v čase jej očakávaného príchodu na svet dral topánky na parkete tanečnej šou Let´s Dance 4. Všetko dobre dopadlo a významnú novinu dal známym na známosť netradičnou esemeskou: „Volám sa Roman Pomajbo, meriam 177 cm, vážim 78 kg a dnes sa mi narodila dcéra Noemi.“
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Andrea Heringhová a Boris Kollár – dcérka Sara Zoe

Tento rok sa podnikateľovi a zároveň otcovi už štyroch ratolestí začal ozaj výnimočne. Borisovi Kollárovi priviedla 1. januára partnerka Andrea na svet piate dieťa, dcérku Saru Zoe. V súvislosti s jej príchodom na svet je zaujímavé, že sa novopečená mamička vybrala po deviatich dňoch od pôrodu na prestížny Ples v Opere. V súvislosti s tým sa dokonca špekulovalo o tom, že si kvôli spoločenskej udalosti plánovala dať vyvolať pôrod, aby sa akcie mohla zúčastniť.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Eva Pappová (Lučeničová) a Robo Papp – dcérka Isabell

Šťastie v podobe zrodenia nového života postretlo i tento manželský pár. Eva Lučeničová a hudobník Robo Papp sa z narodenia dievčatka tešili o to viac, že v roku 2008 dcéra známeho hudobníka Laca Lučeniča potratila. V piatom mesiaci tehotenstva. Zdravého bábätka sa však dvojica dočkala v marci 2010. Radosť im do rodiny priniesla Isabell. No jej príchod na svet sa nezaobišiel bez komplikácií. Eva porodila predčasne – v siedmom mesiaci tehotenstva.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Jana Kirschner a jej anglický priateľ – dcérka sa narodí v roku 2011

Radostnú správu o tom, že je „žienka domáca“ v druhom stave, priniesli ako prvé topky.sk v septembri tohto roku. Jana Kirschner sa so svojím anglickým priateľom budú musieť po narodení dcérky rozhodnúť, či budú žiť na Slovensku alebo vo Veľkej Británii.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Dominik Hrbatý a Nella Petrová – narodenie dieťatka začiatkom januára 2011

Náš najúspešnejší tenista a jeho manželka Nella už každou chvíľou očakávajú prírastok do rodiny. Dieťatko sa má narodiť začiatkom januára 2011.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Lucia Lužinská a Boris Čellár – druhý/tretí mesiac tehotenstva

Svoje tehotenstvo najprv vnímala ako prejavy choroby a nevoľnosti. Myslela si, že je to spôsobené návratom z exotického Thajska a zmenou klímy. Ako sa však neskôr ukázalo, príčiny boli oveľa prozaickejšie. Tehotenstvo. Jazzová speváčka informovala nastávajúceho otecka o radostnej správe prostredníctvom mobilu. V lete budúceho roku by malo prísť dieťatko na svet.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Vierka Berkyová – pohlavie dieťatka neznáme

Po absolútnom víťazstve v tretej sérii SuperStar nabral Vierkin život nie práve najlichotivejší smer. Najprv sa spolu s rodinou odsťahovali do Čiech, potom do Austrálie. Nakoniec skončili v Írsku, kde žijú podľa medializovaných informácií doteraz. V Belfaste vraj Berkyová počas leta porodila. Doteraz však nie je známe pohlavie dieťatka, ani jeho otec.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Jaroslav Gábor alias Rocky a partnerka Janka – dieťatko sa narodí v roku 2011

Exmilenec moderátorky Zuzany Hajdu a účastník jojkárskej reality šou VyVolení sa nedávno v spoločnosti ukázal v spoločnosti so svojou tehotnou partnerkou Jankou. Rocky už jedného synčeka má z prvého manželstva. To, či čaká jeho súčasná vyvolená chlapčeka alebo dievčatko, však odmietol komentovať.
Baby boom našich prominentov
Zobraziť galériu (17)
Viliam Csontos a partnerka Zuzana – dcérka Zuzanka

Začiatkom roku 2010 sa exmoderátor a zároveň víťaz speváckej šou Elán je Elán Viliam Csontos podelil s verejnosťou o radostnú správu. A to, že jeho partnerka Zuzana je v druhom stave. Budúci rodičia však nechceli pohlavie dieťatka poznať do poslednej chvíle. Malo to byť pre oboch príjemným prekvapením. Dvojica sa od 22. júla teší dcérke Zuzanke, ktorá dostala meno po mamičke.


 


Ktoré zahraničné osobnosti sa stali v roku 2010 rodičmi nájdete tu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu