Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koncert tínedžerskej hviezdy: Fanúšičky sa pobili o prepotený uterák!

Justin Bieber a jeho fanúšičky Zobraziť galériu (8)
Justin Bieber a jeho fanúšičky

PITTSBURGH – Bola tam mela! Miláčik nielen amerických tínedžeriek Justin Bieber (16) chcel potešiť svoje fanúšičky - a tak im hodil uterák, do ktorého si celý koncert utieral svoj pot. Nečakal však, že sa jeho obdivovateľky o kus látky poriadne pobijú!

Skočili si do vlasov! Sladká tvárička Justina Biebera s dievčatami doslova robí divy – a nie práve v kladnom zmysle slova. Na koncerte mladého speváka v Pittsburgu jeho fanúšičky predviedli, že pre kus látky s potom svojho idolu sú schopné urobiť naozaj všetko – dokonca sa aj poriadne vykmásať za vlasy!

Musel prerušiť koncert! Keď mladý spevák videl, čo spôsobilo jeho gesto, okamžite prestal spievať a prihovoril sa zápasiacim dievčatám. „Stop, stop, stop, stop, stop...Nemôžete sa o to biť. Prestaňte sa biť, lebo sa niekto zraní. Nechaj ju, nechaj ju, nechaj ju! Daj jej to!“ usmerňoval dianie z pódia Justin. K spevu sa vrátil, až keď sa obe dievčatá upokojili – lepšie povedané sa o to pokúsil.

Justinovi asi celá situácia prišla vtipná, pretože ho už pri začiatočných slovách piesne Baby sklátil záchvat smiechu. A to až taký, že musel opäť zastaviť hudbu. Ani jeho už tretí pokus nedopadol úplne najlepšie a prvé riadky namiesto neho zaspievali jeho fanúšikovia. Nuž, aspoň na tom koncerte nebola nuda!

Justin Bieber a bitka o uterák


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu