Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Krátke vlasy a mužské oblečenie: Tento chlap je v skutočnosti žena!

Herečku Glenn Close maskéri zmenili na nepoznanie Zobraziť galériu (5)
Herečku Glenn Close maskéri zmenili na nepoznanie

DUBLIN – Ako úplne iný človek! Tak vyzerá známa americká herečka, Glenn Close (63), pri natáčaní svojho nového filmu. Krátka parochňa, vrásky a mužské oblečenie. Kto by v tomto serióznom pánovi hľadal hviezdu filmu Osudová príťažlivosť?!

Je z nej naozajstný chlap! Herečka Glenn Close si počas svojej kariéry vyskúšala množstvo kostýmov, v tomto by ju však asi nespoznala ani vlastná matka. Blond hrivu nahradil krátky hnedastý účes, po mejkape ani stopy a mužské oblečenie k tomu. Nuž, niet pochybností o tom, že sa maskéri a kostyméri na Glenn poriadne namakali. Výsledok však stojí za to! 

Glenn sa na muža premenila pre filmovú úlohu vo svojej novej snímke Albert Nobbs. Odohráva sa koncom 19. storočia v Dubline a blondínka si zahrá anglickú ženu, ktorá chce získať miesto komorníka. Tento cieľ však ako žena nemá šancu splniť – a tak sa prezlečie za muža. Príbeh napísal  George Moore a herečke sa páči už dlho: „Už pred desiatimi rokmi som dúfala, že budem točiť tento film.“ 

V poslednom čase sa partnerka Michaela Douglasa vo filme Osudová príťažlivosť či Cruella Devil zo 101 dalmatíncov preorientovala na televíznu obrazovku. Hrala vo viacerých úspešných seriáloch ako napríklad Západné krídlo či V ohrození života, za ktorý si odniesla aj cenu Emmy a Zlatý glóbus.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu