Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Jadranka v minisukni: Toto už radšej NIE!

Jadranka v treskúcej zime prišla v takejto kratučkej minisukni. Zobraziť galériu (4)
Jadranka v treskúcej zime prišla v takejto kratučkej minisukni.

BRATISLAVA – Veľké prsia a krátka sukňa! To boli poznávacie znamenia Jadranky Handlovskej (43), ktorá v 90-tych rokoch hlásila počasie. Teraz sa už síce na obrazovke nevyskytuje, ale spoznať ju na spoločenských akciách nie je problém. Či je leto, či je mráz, exrosnička má minisukňu zas.

Jadranku Handlovskú sme nedávno po dlhšom čase stretli na spoločenskej akcii, kde opäť nezostala nič dlžná svojmu imidžu. Kratučká minisukňa a odhalené nohy "svietili" už z diaľky. Od úsporného outfitu ju neodradil ani fakt, že vonku bolo niekoľko stupňov pod nulou.

Skrátka, exrosnička a zároveň speváčka chce byť šarmantná za každých okolností. Žiaľ, nie vždy si vyberie najšťastnejšie riešenie. Potvrdzujú to aj slová stylistu Ivana Bednárika. Ten by Jadranke odporučil úplne iný typ oblečenia. A hlavne do takého mrazivého počasia. „Ktovie, či jej pod sukienku Dedo Mráz nevbehne. Od pása dole je Jadranka šumná dievka, len hore vidieť, že jej chutí papať. Myslím, že trochu proporčne vyváženejšie oblečenie by jej nezaškodilo. Napríklad široké nohavice. Lebo takto vyzerá trochu smiešne - s tými tenkými nôžkami k takému telu,“ zhodnotil.

Čo si myslíte vy? Pristanú Jadranke minisukne? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu