Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi nohy aj v chladnom počasí

Sexi nohy aj v chladnom počasí Zobraziť galériu (10)
Sexi nohy aj v chladnom počasí

Teploty nepríjemne klesajú a perspektíva, že nás čaká ešte niekoľko mesiacov chladu a tmy, nie je práve príjemná. Babušíme sa do vrstiev teplého oblečenia, šály, čiapky, rukavice nás chránia pred zimou, ktorá lezie pod kožu. Často musíme mať na sebe toľko oblečenia, že sa prestávame cítiť príťažlivo a žensky. My vám však prinášame tipy ako udržať nohy v teple a pritom vyzerať sexi.

Túto sezónu sú veľmi moderné extravagantné pančuchy, podkolienky, nadkolienky, legíny i štucne. Čím pestrejšie a vzorovanejšie, tým lepšie. Tieto cenovo dostupné doplnky dotvoria akýkoľvek outfit a navyše podčiarknu vašu ženskosť. Veľmi jednoduchým riešením je zvoliť módne legíny. Klasickou čiernou nič nepokazíte, ale čo tak sa rozhodnúť pre hadí, tigrovaný alebo melírovaný vzor. Na legíny natiahnete štucne a okamžite vyzeráte štýlovo a navyše máte nohy v teple. Potrebujete si v zime obliecť sukňu? Behá vám už len pri predstave na to mráz po chrbte? Siahnite po pestrých teplých pančuchách alebo si na klasické obyčajné „silónky“ oblečte teplé originálne nadkolienky. Možností ako sa aj v zime odlíšiť od davu je naozaj veľa. Kolekciu toho najštýlovejšieho pančuchového tovaru vám prináša spoločnosť Ancseven, ktorá kolekciu značky Dolci Calze prináša aj na vianočné trhy do bratislavskej Incheby.

Okrem pančúch tu nájdete aj množstvo oblečenia, šperkov, hračiek, kníh, nádherného koženého tovaru a vianočných dekorácií. Dni Vianoc plné super darčekov pre celú rodinu trvajú až do 19.12. a privítajú vás cez týždeň medzi 11:00 a 19:00. Počas víkendu nákupná horúčka vrcholí medzi 10:00 a 20:00.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu