Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Drsňák Nicolas Cage: Zapustil hrivu a prefarbil sa na blond!

Nicolas Cage šokoval blonďavou hrivou Zobraziť galériu (7)
Nicolas Cage šokoval blonďavou hrivou

SAN FRANCISCO – Fanúšikov opäť šokoval! Zdá sa, že hrdina akčných snímok, Nicolas Cage (46), na staré kolená podlieha vrtochom, ktoré boli ešte donedávna výsadou žien. Na víkendovej tlačovej konferencii totiž vyrážal dych novým účesom - jeho vlasy majú farbu peroxidovej blond!

Čo sa to s ním porobilo? Presne to sa pýtali prítomní novinári a filmoví fajnšmejkri, ktorí za Nicolasom merali cestu až do San Francisca. Nie je to totiž až tak dávno, čo ho fotografi prichytili šedivého, zarasteného na tvári a s poriadnou plešinou. Imidž, s akým sa verejnosti ukázal tentoraz, však nečakal zrejme nikto!

Ešte predtým, ako jeho skalní prívrženci začali panikáriť, však hollywoodsky herec uviedol všetko na pravú mieru. Vysvetlil, že za jeho šokujúci účes môže filmová úloha v thrilleri, ktorý práve natáča: „Viete, ja odjakživa mením farbu vlasov. Práve teraz nakrúcam film s názvom Drive Angry a snažím sa stotožniť so svojimi keltskými koreňmi... Tak som sa prefarbil na blond!“

Nicolas pred kamerami stvárňuje kriminálnika Miltona, ktorý utečie z väzenia s jediným cieľom – pomstiť smrť svojich najbližších. Snímka dorazí do kín budúci rok a jej špecialitou je prevedenie 3D. To si pochvaľoval aj samotný hlavný hrdina, ktorý prezradil, že pri natáčaní boli použité aj 3D kamery a všetko sa robí s maximálnym dôrazom na detail. Aj preto ho tento projekt, prvý svojho druhu, nadchol od samého začiatku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu