Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Chudák Nicolas Cage: Musel predať ďalšie sídlo, aby splatil dlhy!

Nicolas Cage Zobraziť galériu (3)
Nicolas Cage (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Usadlosť v Las Vegas v dočasnom vlastníctve banky, ktorá kedysi patrila hercovi Nicolasovi Cageovi (46), predali už počas prvého dňa uvedenia na trh za 4,95 milióna amerických dolárov (približne 3,51 milióna eur).

Meno kupca známe nie je. Peniaze získané z predaja nehnuteľnosti s rozlohou 14 000 metrov štvorcových však nezíska hollywoodska hviezda ani banka, ale poputujú na konto vládnej agentúry Internal Revenue Service (IRS), ktorá je zodpovedná za výber daní.

Herec známy napríklad z drámy Zanechať Las Vegas (1995) má v poslednom čase veľké finančné problémy a americká vláda na neho v októbri uvalila daňovú pohľadávku pre dlh vo výške 6 miliónov amerických dolárov (približne 4,26 milióna eur) z nezaplatených daní za rok 2007. Za roky 2002 - 2004 má herec ďalší dlh vo výške 350-tisíc amerických dolárov (približne 248-tisíc eur). Cage už stihol predať svoje sídlo v Nemecku a plánuje vydražiť aj domy v Kalifornii a New Orleanse. V súvislosti s finančnými problémami herec zažaloval svojho finančného manažéra, ktorý je podľa neho za daňové problémy zodpovedný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu