Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Zo známej moderátorky bordelmama: Prednosti na to má!

Oprah Winfrey mieri do filmu s pikantnou rolou Zobraziť galériu (7)
Oprah Winfrey mieri do filmu s pikantnou rolou

LOS ANGELES – Z televíznej obrazovky na strieborné plátno! Hoci Oprah Winfrey (56) za veľkou mlákou poznajú najmä ako moderátorku s vlastnou talkšou, už čoskoro z nej bude seriózna herečka. Aj vďaka korpulentným krivkám jej totiž prischla pikantná rola – bude riadiť bordel!

Na staré kolená za bordelmamu! Aj keď tejto čokoládovej dáme nie je práca pred filmovými kamerami cudzia, návrat na veľkú obrazovku je v jej prípade tak trochu prekvapením. Sama totiž zvykne osobnosti na svojom gauči v štúdiu spovedať, nie s nimi priamo spolupracovať. Zrejme je však čas na zmenu – Oprah sa blysne ako obdarená šéfka nevestinca!

Známa milionárka získala rolu v snímke Ruined, ktorá je filmovou adaptáciou hry ovenčenej Pulitzerovou cenou. Ako Mama Nadi si Oprah zahrá po boku ostrieľaných herečiek, akými sú Sandra Bullock s Meryl Streep, na svoje plecia si však naložila aj úlohu výkonnej producentky. Svoju suverénnosť vo filme potvrdila aj na nedávnom odovzdávaní cien v hlavnom meste Ameriky – bujné vnady odhalila vo viac ako vyzývavom výstrihu!

Nech to znie akokoľvek trúfalo, moderátorka dúfa, že filmová rola po 12 rokoch jej prinesie vytúžené ocenenie Filmovej akadémie. A pomôcť jej k tomu majú práve jej skúsenejšie kolegyne. „Oprah verí, že práca po boku dvoch oscarových herečiek jej prinesie cenu, po ktorej najviac túži,“ prezradil zdroj magazínu National Enquirer. Či svojím talentom zaujme porotu a divákov, však uvidíme až po natočení samotnej snímky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu