Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Celulitídová Eva Longoria: Ukázala všetky svoje šunky!

Eva Longoria predviedla šunky na viacero spôsobov Zobraziť galériu (29)
Eva Longoria predviedla šunky na viacero spôsobov

MADRID – Poriadny kus mäska! To je druhé meno herečky a najnovšie aj moderátorky Evy Longorie (35). Nielenže sa zo žartu predviedla na pódiu v kostýme šunky, ale faldíky predviedla aj na sebe. A pri pohľade na fotografie svojho celulitídového zadku ju zrejme úsmev prešiel!

Katy Perry ju odhalila! Postavička Evy Longorie je už dlho vzorom pre nejednu jej fanúšičku. Keď jej však speváčka Katy Perry počas vystúpenia na European Music Awards strhla sukňu, ukázala sa nepríjemná pravda!

Toto má byť dokonalá ritka?! Pozadie útlej herečky totiž vôbec nie je také ideálne, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Na jej fotografiách je totiž jasne vidieť, že ju presne tak ako bežné ženy trápi celulitída. Už o chvíľu pritom Eva vystupovala v kostýme ozajstnej šunky, v ktorom si uťahovala z Lady Gagy. „Lady Gaga tu dnes v noci nemôže byť, ale nechala mi v chladničke v zákulisí tieto šaty,“ vysvetlila s úsmevom Eva narážajúc na lásku extravagantnej speváčky k šatám zo surového mäsa.

Eva, ktorá akciu moderovala, predviedla počas slávnostného večera vyše desať rôznych modelov.  Nejeden z nich bol viac ako provokatívny a odhaľoval poriadny kus herečkinej nahej pokožky. Pohľad na jej nie najdokonalejšie pozadie má aspoň jednu výhodu. Zdvihne sebavedomie všetkým ženám, ktoré sa pri pohľade na svoju postavu cítili menejcenne!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu