Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Peštová v spoločnosti: Nechýbalo veľa a trapas je na svete!

Pavlína Němcová si deň po Daniele Peštovej obliekla rovnaké šaty. Zobraziť galériu (8)
Pavlína Němcová si deň po Daniele Peštovej obliekla rovnaké šaty.

PRAHA - Majú zhodný vkus! Daniela Peštová (41) a Pavlína Němcová (37) sú uznávané modelky nielen v Čechách a na Slovensku, ale aj na celom svete. Je teda logické, že ich organizátori najprestížnejších podujatí radi vidia na svojich akciách. Často sa preto stáva, že sa obe dámy na podujatí stretnú. Tentoraz však mali šťastie, že sa každá vybrala do inej spoločnosti. Obliekli si totiž navlas rovnaké šaty.

Ešteže sa nestretli! Daniela Peštová sa stala tvárou módneho týždňa, ktorý v Prahe odštartoval tento pondelok. Pri tejto príležitosti si obliekla šaty s bielym vzorom, pod ktoré si netradične obliekla aj nohavice. Rozhodne teda zaujala.

O deň neskôr ale v rovnakom modeli pútala pozornosť fotografov Pavlína Němcová, ktorá sa objavila na krste knihy Osem chutí Ázie. Mladšia z modeliek ho na rozdiel od Daniely využila ako minišaty, nie v štýle tuniky. Je teda zrejmé, že svetovo preslávené krásky majú dosť rovnaký vkus.

Do trapasu tak chýbal naozaj len krôčik. Blondínky sa totiž často objavujú na rovnakých akciách a zvyčajne ani jedna z nich nechýba na udalostiach spojených s módou. Vďaka tomu, že Pavlína úvod tohto fashion weeku vynechala, nemuseli sa vedľa seba postaviť v rovnakých šatách. Určite by to spôsobilo menšie rozpaky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu