Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nevychovaný Habera: Netaktný aj voči vlastnej partnerke!

Habera a Peštová odchádzajú z party. Zobraziť galériu (10)
Habera a Peštová odchádzajú z party.

BRATISLAVA - Od gentlemana má ďaleko! Spevák a porotca Česko Slovenskej SuperStar Paľo Habera (47) sa opäť raz predviedol! Nielenže bol počas trvania súťaže netaktný k súťažiacim, najnovšie sa nezachoval príliš vhodne ani voči svojej vlastnej partnerke - topmodelke Daniele Peštovej (39)!

Slušné gestá u neho zrejme vyšli už dávno z módy. Topky.sk v pondelok ráno pristihli známeho slovenského speváka Paľa Haberu pri odchode z after párty speváckej šou. Ako vidno na našich záberoch, k svojej partnerke sa nezachoval džentlmensky. Pri vychádzaní z podniku, kde sa akcia konala, ani náhodou nepomyslel na to, že by svojej krásnej polovičke mohol čo i len na malý okamih podržať dvere. Dávno bol štyri kroky pred ňou a hrnul sa prvý k východu. Našťastie tam stál pán, ktorý chcel do podniku vojsť, a tak podržal dvere vychádzajúcim dámam.

V istom rozhovore sa Daniela vyjadrila, že Habera je rovnaký doma ako aj na obraze. A evidentne vedela, o čom hovorí. Porotcovský kat totiž počas šou zaujal aj svojou netaktnosťou a vulgárnosťou voči niektorým súťažiacim. A svoje nevychované Ja predviedol aj pri svojej partnerke. Hoci nešlo o nič hrôzostrašné, nedalo sa to prehliadnuť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu