Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Michael Douglas skúšaný rakovinou: Konečne vyzerá zdravo!

Michael Douglas po liečbe rakoviny pôsobí zdravo Zobraziť galériu (6)
Michael Douglas po liečbe rakoviny pôsobí zdravo

LOS ANGELES – Svitá mu na lepšie časy! Hoci sa v istom období zdalo, že Michael Douglas (66) svoj boj s rakovinou vzdáva, z najhoršieho je už vonku. Svedčí o tom aj jeho sviežejší zovňajšok – s úsmevom na perách si konečne užíva po boku rodiny!

Po vychudnutom a zúboženom Michaelovi niet ani stopy! Zdá, že priaznivé prognózy lekárov sa v hercovom prípade začali naozaj plniť. Presvedčivým dôkazom je totiž čerstvá fotografia ako vystrihnutá z rodinného albumu – Michael si so svojou krásnou manželkou, Catherine Zeta-Jones a dvoma ratolesťami, Dylan s Carys, vyrazil tento týždeň do Disney Worldu. Nielenže sa tak po dlhom čase bez šiltovky objavil na verejnosti, no konečne sa aj usmieva!

O dobrú náladu sa oscarovej hviezde okrem rodinky postarali tiež legendárne postavičky z dielne Walta Disneyho – Micky a Minnie. Opálený Michael obklopený svojou zákonnou polovičkou, štrbavou dcérkou a myškou v červených šatách pôsobil naozaj šťastne. Ostáva len dúfať, že týmto smerom sa jeho zdravotný stav bude vyvíjať aj naďalej. Veď všetko je vraj na najlepšej ceste!

Informácie o tom, že vitálnemu šesťdesiatnikovi sa po prekonaní rakoviny hrdla darí naozaj výborne, potvrdil aj jeho otec. Podľa Kirka Douglasa, ktorý sa rozrečnil pre Entertainment Tonight, sa totiž Michaelovi vrátila chuť do jedla. A treba uznať, že je to skutočne vidieť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu