Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tvrdá rana pre Michaela Douglasa: Zavraždili mu kamarátku!

Ronni Chasen a Michael Douglas Zobraziť galériu (3)
Ronni Chasen a Michael Douglas (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Tento rok mu nepraje! Herec Michael Douglas (66) sa už ráno zrejme bojí zobudiť. Zlé správy totiž prichádzajú jedna za druhou. Najskôr rakovina, potom ďalšie súdy s exmanželkou a nakoniec obrovský smútok za zastrelenou kamarátkou Ronni Chasen. Je to vôbec možné?!

Bude mu chýbať po každej stránke! Ronni Chasen sa s Michaelom poznala desaťročia a boli nielen blízki priatelia, ale zároveň spolupracovníci. Ronni totiž Michaela reprezentovala smerom k médiám. Momentálne sa mala sústrediť na to, aby novinári písali čo najviac pozitívnych článkov o Michaelovom výkone vo filme Wall Street: Peniaze nikdy nespia. Prečo práve teraz? Dôvod je jednoduchý! Už onedlho sa začne rozhodovať o tom, kto si odnesie Oscara a Ronni mala zabezpečiť, že jedným zo šťastlivcov bude práve Michael!

Jej smrť prišla po párty! V jednom okamihu sa Ronni skvele bavila na premiére filmu Varieté s Christinou Aguilerou či Cher, a už o pár hodín nebola medzi živými. „Keď sme sa večer lúčili, netušil som, že je to naposledy. Som v šoku,“ povedal na margo smutnej udalosti producent filmu Varieté Donald De Line. Výstrely zasiahli Ronnie v aute cestou domov. Zatiaľ nie je jasné, či išlo o plánovaný zločin, alebo skôr o náhodu. Isté však je, že Michael si bude musieť nájsť novú PR agentku.

Ide tak o ďalšiu nepríjemnosť pre známeho herca, ktorého vyčerpáva nielen rakovina, ale aj súdny spor s exmanželkou Diandrou. Tej totiž nestačili desiatky miliónov, ktoré dostala pri rozvode v roku 2000. Naopak, žiada, aby jej súd priklepol aj päťdesiat percent zo zárobku z filmu Wall Street: Peniaze nikdy nespia. Nuž, chamtivosť niektorých ľudí naozaj nemá medze!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu