Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexica Surovcová: Večera s neznámym!

Ivana Surovcová na večeri s pánom Jozefom. Zobraziť galériu (11)
Ivana Surovcová na večeri s pánom Jozefom.

BRATISLAVA – Milenec ostal doma! Príťažlivá tanečnica Ivana Surovcová (23) si v stredu podvečer vyrazila na „rande“. Spoločnosť pri večeri jej paradoxne nerobil jej partner Filip Tůma (32), ale niekto úplne iný!

Stretnutie s fanúšikom! Tanečnica Ivana Surovcová sa stala víťazkou v ankete Letný sexidol, ktorú pre vás počas leta topky.sk pripravili. Jedným z hlasujúcich bol aj pán Jozef Hodáň, ktorý vďaka svojej zaslanej esemeske vyhral večeru v luxusnej bratislavskej reštaurácii s krásnou blondínkou. My sme boli, samozrejme, pri tom!

Zo stretnutia s tanečnicou bol pán Jozef veľmi nadšený. „Ivanka je veľmi príjemná. Páčia sa mi jej povahové vlastnosti a správanie. Vôbec nie je namyslená, ona si to víťazstvo zaslúžila,“ nešetril superlatívmi na plavovláskinu adresu.

Aj Ivana v rozhovore priznala, že si s fanúšikom Jozefom „sadli“. „Mali sme sa o čom rozprávať. Máme spoločné záľuby, čítame rovnaké knihy, máme rovnakú filozofiu. Bola som milo prekvapená,“ povedala Surovcová. Ako dodala, teší ju, že to tak dopadlo. Pocity pred stretnutím boli totiž rôzne. „Trošku som sa obávala, že kto príde. Asi ako každý, keď ide na stretnutie s cudzím človekom,“ netajila Ivana.

Po príjemnom stretnutí si išli každý po svojom. Pán Hodáň cestoval s príjemným pocitom do rodného Holíča za svojou partnerkou, Ivana zrejme utekala za partnerom Filipom Tůmom.

Sledujte TOPKY TV: Takto to na večeri Ivany s pánom Jozefom vyzeralo.



Ivana surovcová na večeri s výhercom súžaže sexsymbol


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu