Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tůma si v STV zavaril: Títo ho nahradili!

Tůma odišiel do Argentíny, nahradil ho Turis so Žitniakovou. Zobraziť galériu (4)
Tůma odišiel do Argentíny, nahradil ho Turis so Žitniakovou.

BRATISLAVA – Ohrozil svoje miesto! Filip Tůma (32) sa pred pár dňami zbalil a odišiel nakrúcať markizácku reláciu do Argentíny. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby v tom čase nemal moderovať pre verejnoprávnu televíziu svoju reláciu Hlava XXI. Estévečka si však rýchlo zohnala náhradu a uvažuje o moderátorovom vyhadzove!

Riskuje! Filip Tůma sa nechal zlákať na nakrúcanie novej markizáckej relácie. V Argentíne si užíva adrenalín, pritom už dnes sa na STV vysiela kvíz Hlava XXI, ktorý doteraz moderoval s Martinou Ostatníkovou.

V Mlynskej doline kvôli Tůmovmu odchodu museli siahnuť po náhrade. „Septembrovým finálovým večerom budú divákov sprevádzať Katarína Žitniaková a Juraj Turis,“ prezradil nám PR manažér Dvojky Branislav Šanta. Ten pripustil, že po moderátorovom príchode sa zrejme budú tieto dvojice v relácii striedať.

Pri terajšom šetriacom móde, na ktorý musela STV naskočiť, sú však štyria moderátori na jeden kvíz priveľa. Na jeden mesiac pripadajú totiž len tri časti Hlavy XXI a jeden finálový večer. „Je veľmi pravdepodobné, že zostane len jedna moderátorská dvojica a nemusí to byť tá pôvodná,“ tvrdí náš zdroj zo zákulisia. Oficiálne STV proti účasti Tůmu v markizáckom projekte nenamieta, nakoniec sa mu však môže stať osudnou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu