Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Osamotená Demi Moore: Pekná, ale smutná!

Demi Moore Zobraziť galériu (7)
Demi Moore (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Osamotená ako kôl v plote a so slzami na krajíčku! Tak vyzerala herečka Demi Moore (48) na predstavení nového modelu auta. Úsmev na jej tvári nakoniec vylúdil až pobyt v mužskom náručí. A dodajme, že nešlo o to Ashtonove!

Najskôr smútok, potom zábava! Demi Moore je s manželom Ashtonom Kutcherom zväčša jedna ruka a na drvivú väčšinu akcií chodia spolu. O to väčšie bolo prekvapenie z toho, že na predstavenie nového Lotusu Demi zavítala sama. A nevyzerala pritom veru vôbec veselo. Zmráka sa manželom na horšie časy?

Našťastie, aj keď tmavovláska manžela nechala doma, nemala problém nájsť si inú spoločnosť. A prečo by aj nie? Vo vysokých čižmičkách, lesklých nohaviciach a tvídovom sačku vyzerala vynikajúco a herec Alec Baldwin sa úlohy jej doprovodu zhostil s veľkou radosťou. Dokonca ju počas pózovania pre fotografov zdvihol do náručia a vtedy sa prekvapená Demi neubránila úsmevu.

Smutný pohľad v jej očiach však už stihol podnietiť viacero otázok na tému jej manželstva. Hoci obaja herci popierajú akékoľvek problémy, zdá sa, že všetko nie je v úplnom poriadku. Žeby nakoniec Demi predsa len zistila, že je na klebetách o Ashtonovej nevere čosi pravdy?

Osamotená Demi Moore: Pekná,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu