Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ricky Martin ako homosexuál: Prvýkrát na verejnosti!

Ricky Martin na galavečere v New Yorku Zobraziť galériu (5)
Ricky Martin na galavečere v New Yorku (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Spevák Ricky Martin (38) sa podľa agentúry AP vo štvrtok ukázal na newyorskom galavečere venovanom pánskej móde v skvelom svetle. Išlo o jedno z jeho prvých verejných vystúpení po tom, čo oznámil, že je homosexuál.

Na večierku sa objavili tiež také hviezdy ako austrálska speváčka Kylie Minogue alebo herečka Cyndi Lauperová. Speváka všetci ocenili za jeho filantropické činy. Minogue je vraj veľmi rada, že si Martin odvtedy, čo v marci zverejnil svoju sexuálnu orientáciu, užíva života.

Portorický spevák sa v roku 2008 stal s pomocou náhradnej matky otcom dvojčiat. Práve to ho, ako v marci povedal, prinútilo po rokoch špekulácií o jeho homosexualite vyjsť s pravdou von.

Ricky Martin je jedným z najpredávanejších portorických umelcov. Je držiteľom prestížnej hudobnej ceny Grammy, ktorú získal v roku 1998 v kategórii najlepšia latinskoamerická nahrávka. Ako sólový umelec už dokázal predať viac ako 60 miliónov albumov s takými hitmi, ako She Bangs alebo Livin 'La Vida Loca.

Kariéru začal v 80. rokoch s hispánskou chlapčenskou skupinou Menudo. Pred desiatimi rokmi založil nadáciu Ricky Martin Foundation, ktorá pomáha deťom. Otvorene tiež bojuje proti obchodovaniu s ľuďmi a sexuálnemu otroctvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu