Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nešťastný Pyco ukázal, čo nechcel: Bola mi vidieť riť!

Pyco si roztrhol nohavice a ukázal riť. Zobraziť galériu (6)
Pyco si roztrhol nohavice a ukázal riť.

BRATISLAVA – Prišiel o gate! Martin Pyco Rausch (31) sa počas generálky šou Česko Slovensko má Talent vybláznil ako malý chlapec. Dokonca až tak, že sa kvôli svojím žartíkom poriadne zahanbil.

Martin Pyco Rausch si účinkovanie v šou Česko Slovensko má Talent maximálne užíva. Moderovanie programu preto obohacuje spolu s Jakubom Prachařom vtipnými vsuvkami. Príkladom môže byť minulý týždeň, kedy sa dvojica rozhodla, že si zaskáče na trampolíne. Žiaľ, počas generálky to pre Pyca nedopadlo práve najlepšie.

Skákal na nej až tak, že si roztrhal nohavice. „Ja som si to síce užil, ale moje obľúbené rifle, ktoré už majú pár rokov, si to odniesli,“ prezradil pre jojkárske Promi noviny Pyco. „S prepáčením za výraz, bolo mi vidno pol rite,“ priznal zahanbene moderátor, ktorý poskytol pohľad na svoje pozadie celému štábu talentovej šou.

Našťastie pre Pyca, počas priameho prenosu sa podobný trapas nestal. Nohavice zostali nepoškodené. Moderátor si tak mohol vydýchnuť, že jeho pozadie zostalo pred národom skryté.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!

Čo si myslí Pyco o finalistoch súťaže čítajte TU!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu