Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Polnišovej syn na nakrúcaní: Zastavil celú výrobu!

Petra Polnišová opäť hrá sestričku Noru v Ordinácii. Zobraziť galériu (4)
Petra Polnišová opäť hrá sestričku Noru v Ordinácii.

BRATISLAVA – Nosí ho na nakrúcanie! Petra Polnišová (34) síce nechcela, aby jej syn Simon účinkoval v Ordinácii v ružovej záhrade, napriek tomu sa však výroby seriálu zúčastňuje. A keď zavelí, že je čas na papanie, má silnejšie slovo, než režisér.

S dieťaťom v práci! Petra Polnišová v polovici júna porodila syna Simona a koncom leta sa už opäť pustila do práce. Nakrúca pre Markízu Partičku, aj Ordináciu v ružovej záhrade. A hoci má po boku milujúceho partnera Matthieua Darrasa, na výrobu seriálu musí brať aj syna!

„Dieťa beriem na nakrúcanie, lebo ho dojčím,“ povedala nám Polnišová. Herečka sa však bráni tým, že pracuje len dva-tri dni do mesiaca. A aj to len niekoľko hodín. „To málo, čo robím, mi akurát stačí. A aspoň nie som zavretá doma, psychicky mi to prospieva,“ otvorene priznala.

Lenže bábätko si aj počas krátkeho nakrúcania vyžaduje svoje. „Keď chce papať, zastavíme výrobu, nadojčím ho a ideme ďalej,“ prezradila nám herečka. Zdá sa teda, že aj režisér Ordinácie musí poslúchať – keď chce mať Petru v seriáli, veliteľom je malý Simon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu