Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vosková Lady Gaga? 2,4 milióna dolárov!

Speváčka Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Speváčka Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Popová speváčka Lady Gaga sa dočká vlastnej voskovej sochy v múzeu Madame Tussaud - a to hneď osemnásobne. Od 9. decembra sa v ôsmich múzeách voskových figurín po celom svete objaví osem speváčkiných dvojníčok, pričom každá na sebe bude mať iný z jej zbierky extravagantných kostýmov.

Na projekte za 2,4 milióna dolárov pracujú tímy v Londýne, ktoré vytvárajú napodobeniny tak nezabudnuteľných módnych výstrelkov, ako je biely kostým, ktorý si speváčka tento rok obliekla na odovzdávanie hudobných cien Brit Awards, tričko s obrovskou purpurovou parochňou, ktorým šokovala v Dánsku, alebo telefónny klobúk, v ktorom sa objavila v Londýne v televíznej show.

Voskové figuríny Lady Gaga budú umiestnené v múzeách Madame Tussaud v Londýne, Amsterdame, Berlíne, New Yorku, Hollywoode, Las Vegas, Šanghaji a Hongkongu. To, akú podobu ktoré mesto dostane, je do poslednej chvíle udržiavané v tajnosti. "Jeden z najväčších a najmimoriadnejších talentov na svete je dokonalým orgánom pre najpočetnejšie rozmiestnenie postáv v histórii Madame Tussaud. Všetky štýly, na ktorých sa pracuje, sú 'klasickou Gagou," uviedlo múzeum vo vyhlásení.

Lady Gaga (24), ktorej skutočné meno je Stefani Germanottaová, posledné dva roky dominuje svetu populárnej hudby takými tanečnými hitmi, ako je Bad Romance či Telephone. Rovnakou ikonou je aj pre užívateľov internetu, jej meno patrí k najvyhľadávanejším a na sociálnej sieti Facebook má viac ako 20 miliónov fanúšikov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu