Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Toto má byť dvojníčka? Eva, veď tá sa na teba nepodobá!

Eva Longoria so svojou voskovou figurínou Zobraziť galériu (11)
Eva Longoria so svojou voskovou figurínou

LAS VEGAS – To bol ale šok! Medzi celebrity, ktoré sa môžu popýšiť voskovou figurínou v životnej veľkosti, sa najnovšie zaradila už aj hollywoodska diva Eva Longoria Parker (35). Tá však od prekvapenia takmer zabudla zatvoriť ústa – jej umelá dvojníčka s ňou totiž veľa spoločných čŕt nemá!

Ako vajce vajcu? To rozhodne nie! Slávnostné odhalenie čerstvej bábky, ktoré sa konalo v herečkinom nočnom klube Eve, prinieslo viac ako len úsmevné faux-pas. Hoci obe dámy mali róby približne rovnakej farby, tam sa ich podobnosť končila. Vosková figurína, ktorá bude zdobiť múzeum Madame Tussauds, sa totiž nielenže na Evu nepodobá, ale z diaľky pripomína skôr jej hereckú kolegyňu - Kate Beckinsale!

Najprv šokovaný výraz, potom záchvat smiechu! Taká bola reakcia jednej z hlavných hviezd úspešného seriálu Zúfalé manželky. Tá síce na ľahké zúfalstvo tentokrát dôvod mala, incident však ustála so šarmom a primeraným nadhľadom. V asymetrických šatách vyzerala očarujúco a úsmevy rozdávala na všetky strany.

Zo štíhlejšej dvojníčky s replikou diamantového prsteňa a v šatách, aké si Eva obliekla na odovzdávanie cien ALMA 2008, mal očividnú radosť aspoň jej manžel, Tony Parker. Ten si totiž s oboma krásavicami ochotne zapózoval a nevyriekol jediné krivé slovo. Svoju očarujúcu manželku by však určite nemenil – miluje ju práve takú, aká je!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu