Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markíza loví u konkurencie: Filip Tůma vyfúkol flek Hudákovi!

Michal Hudák a Filip Tůma
Michal Hudák a Filip Tůma

BRATISLAVA – Jojkárska „tvár“ bude moderovať novú markizácku reláciu! Topky.sk zistili, že herec Filip Tůma (30), ktorý sa zviditeľnil najmä účinkovaním v seriáli Panelák, minulý piatok podpísal zmluvu s televíziou Markíza. Túto ponuku dostal najskôr jojkársky moderátor Michal Hudák (39). Prečo Markíza nehľadá moderátora vo vlastných radoch?

Mladý herec Filip Tůma začína poriadne rozbiehať svoju kariéru. Televízni diváci ho poznajú najmä z úspešného seriálu televízie Joj Panelák. Okrem herectva si však už čoskoro vyskúša aj moderátorský chlebíček. Podľa našich informácii vyhral nedávno konkurz do novej markizáckej relácie „Heslo za milón“. Jej tvárou mal byť pôvodne Michal Hudák.

„Zatiaľ som ešte nič nepodpísal. Myslím si, že by s tým televízia Joj nemala problém. Zatiaľ o tom nebudem hovoriť,“ povedal pre topky.sk Tůma po dlhom mlčaní. Jeho hlas môžete poznať aj z niektorých markizáckych relácii. Zrejme aj to bol dôvod, prečo si ho najsledovanejšia televízia vybrala. Prečo však v Záhorskej Bystrici lovia práve u konkurencie?


„Výber moderátora tejto relácie ešte nie je definitívne uzavretý. Preto sa k nemu nebudeme zatiaľ vyjadrovať,“ zahmlievala informácie hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. Jej kolegyňa z konkurenčnej Tv Joj Tatiana Tóthová nám povedala o niečo viac: „Keďže Filip nie je naším moderátorom, nie je viazaný exkluzivitou. V Paneláku sa bude objavovať aj naďalej.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu