Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Porotkyňa Jandová: Opäť dráždila v priesvitnom!

Marta Jandová pred rokom na SuperStar a v utorok na otvorení obchodu so šperkami. Zobraziť galériu (3)
Marta Jandová pred rokom na SuperStar a v utorok na otvorení obchodu so šperkami.

PRAHA – Nežná rockerka! Tak pôsobila Marta Jandová (36) pred pár dňami na otvorení nového obchodu so šperkami. Porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar sa obliekla na prvý pohľad pomerne elegantne, ale divokú povahu nezaprela. Na blúzke mala totiž revolvery a spod jemnej látky jej presvitala podprsenka.

Marta Jandová nikdy nebola typom sladkej princeznej. Aj počas SuperStar uprednostňovala oblečenie, ktoré bolo divoké a sexi. Lenže ako sa obliecť na takú spoločenskú akciu, akou je otvorenie obchodu so šperkami?!

Marta to vyriešila doslova šalamúnsky! Úzke nohavice, čierna blúzka s bielou potlačou, kabelka do ruky, to všetko pôsobí z diaľky elegantne. Blízky pohľad však odhalí, že vršok je pokrytý zbraňami a dráždivo spod neho presvitá podprsenka.

Zaujímavý je však aj Jandovej postoj. Na všetkých záberoch zo slávnostného večera si pred bruškom drží kabelku, akoby ňou chcela niečo maskovať. A už v marci spomínala, že by s milencom Viktorom Mrázom chcela dieťa. Žeby sa naozaj zadarilo? „Nie, to vôbec nie. Ja som proste ešte stále nervózna z fotografov, preto som stála tak drevene,“ prezradila nám so smiechom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu