Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Drobovej nečakané rozhodnutie: Po 15-tich rokoch končím v Markíze!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (7)
Gabriela Drobová

BRATISLAVA – Nečakané! Topky.sk zistili, že Gabriela Drobová (36) v Záhorskej Bystrici definitívne končí. Televíziu Markíza opúšťa po pätnástich rokoch.

Podľa našich informácií Gabriela Drobová už dlhšie uvažovala nad tým, že to v Záhorskej Bystrici zabalí. Pôvodne plánovala odísť z televízie už v apríli tohto roka, no nakoniec sa tak nestalo. „S vedením sa dohodli, že zostane ešte do decembra,“ prezradil nám dôveryhodný zdroj, podľa ktorého ju k sebe lanárila aj konkurenčná televízia Joj.

„Teším sa, že si vyskúšam niečo nové a beriem to ako ďalšiu pracovnú výzvu,“ potvrdila odchod samotná Drobová. Tá v Markíze zostane ešte do konca roka. Od januára však už začína rozbiehať vlastné aktivity. Podľa našich zistení zostáva v televíznej brandži. „Zatiaľ svoje plány nechcem konkretizovať,“ povedala.

Gabriela Drobová pracovala v televízii Markíza od roku 1996. V Záhorskej Bystrici začínala ako moderátorka, neskôr prevzala funkciu dramaturgičky. Pod palcom mala ťažiskové a úspešné projekty ako napríklad Nevesta pre milionára, SuperStar, Slovensko má talent, či Česko Slovensko hľadá SuperStar. Momentálne zastáva funkciu kreatívnej producentky televízie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu